Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie to denerwuje na Allegro...

Polecane posty

Gość gość

Zamawiam wysyłkę pocztą polską, a wysyłają mi kurierem.. k****. Naraża mnie to na dodatkowy stres. Wolę wolną, ale porządną Pocztę Polską niż chamskiego kuriera, który i tak mi tej paczki nie przyniesie, albo przyniesie, ale pogniecioną do granic możliwości i po 4 dniach. :o Zawsze się w coś wpakuję.. ehh :o

Gość gość
MI wysłano przesyłkę kurierem już kilka razy, i tylko 2 razy było wszystko ok i bez zastrzeżeń. Nigdy nie zamawiam kurierem, ale czasem sprzedawcy i tak ci nim wysyłają! chore.

Gość gość
Fobia s? :) xD

Gość gość
No u mnie to samo! Jak mnie to wkurza. Zawsze wybieram poczta polska a się okazuje, że kurier. Osatnio coś zamawiałam, dobrze, że w domu byłam, patrze a tu kurier i jeszzce mnie opierdolił dlaczego telefonu nie odbieram. Jakbym wiedziała, że to kurier dzwoni i że w ogóle kurier sie do mnie jakiś wybiera to bym odebrała..

Gość gość
Ja wole zamówić kurierem bo szybciej

Ja, ze względu na pracę, korzystam z przesyłek kurierskich na co dzień i przyznam, że raz na jakiś czas zdarzają mi się jakieś problemy. Choć musze przyznać, że zdarzyło mi się korzystać z opcji kuriera poczty polskiej, opcja ta zapewniała dostarczenie przesyłki do 48 godzin, a miałam ją u siebie w niecałe 24h :) Polecam też korzystać z paczkomatów, nikt Cię nie opieprzy, nie musisz czekać parę godzin na kuriera, bo nie każdy jest tak miły że zadzwoni wcześniej... przychodzisz kiedy chcesz nawet w nocy i odbierasz :)