Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozczarowanyOłówek

Czego oczekują kobiety od mężczyzn

Polecane posty

Zauważyłam,że powstał wątek,dotyczący nieumiejętności rozumienia kobiet przez mężczyzn.Postanowiłam zatem zadać pytanie ; czego tak naprawdę kobiety oczekują od facetów. Zapraszam do dyskusji (;

Gość gość
ołówku co sądzisz o piosence Przemka o Tobie? :)

Gość gość
Hahah :D

Gość gość
Od facetów oczekują przede wszystkim KASY i tego żeby facet skakał koło nich jak koło Księżniczek, żeby kupował prezenciki, kwiatki, sratki, ciąglę komplementował i poświęcał się swojej partnerce w 120% porzucając dla niej wszystkie inne zajęcia. A kobiety po prostu SĄ i trwają i chcą leżeć i pachnieć i być wywyższane przez facetów, oczywiście facetów z kasą, żeby mógłb spełniać wszystki zachcianki takich pseudoksiężniczek :o

Kobieta ma byc posluszna i wypelniac rozkazy swojego pana inaczej czeka ja siarczysty policzek !!!

Gość gość
Ja oczekuje od faceta wytrzymałości, wsparcia, szacunku, wyrozumiałości, szczerości. Lubie gdy facet ma poczucie humoru i przy którym nie da sie nudzić. Nie lubię mięczaków :)

gość dziś Od facetów oczekują przede wszystkim KASY i tego żeby facet skakał koło nich jak koło Księżniczek, żeby kupował prezenciki, kwiatki, sratki, ciąglę komplementował i poświęcał się swojej partnerce w 120% porzucając dla niej wszystkie inne zajęcia. A kobiety po prostu SĄ i trwają i chcą leżeć i pachnieć i być wywyższane przez facetów, oczywiście facetów z kasą, żeby mógłb spełniać wszystki zachcianki takich pseudoksiężniczek pechowiec.gif xx xx To jest mit, zauważ że kobieta na rysunku jest napalona na łobuza a nie na faceta który koło niej skacze: http://images68.fotosik.pl/1029/b8e8f45d76d75601gen.jpg

Gość gość
prawda w oczy kole co nie ołówek? Przemasa za to wlasnie cenie, że nie owija w bawełne, wali prosto z mostu

Waffen_SS dziś Kobieta ma byc posluszna i wypelniac rozkazy swojego pana inaczej czeka ja siarczysty policzek !!! pomyliłeś posty ... to było pytanie dotyczące tego,czego oczekują kobiety,a nie faceci;p

Gość gość
To raczej facet ma wypelniac rozkazy swojej pani i byc na jej smyczy a ona ma byc wolna i wyzwolona ja tak do tego podchodze ;)

Gość gość
Oszka to jednak też menda, nie przepuści okazji żeby dowalić ołówkowi, myślałem że masz większa klase dziewczyno, ale myliłem się, w innym temacie też na nią ostro poleciałaś. Jakaś zazdrość czy co? że jednak prawik ją olał i zdissował? Masz chorą satysfakcje?

Gość gość
no i co Oszka, teraz sie już nie odszczekniesz?

Co ty píerdolisz gosciu o kogo mam byc zazdrosna o kogos kto tapla sie we wlasnym goownie i s*****e lecz sie

zreszta zawsze bylam wredna i nigdy tego nie ukrywalam

Gość gość
Ja tam oczekuje żeby facet trochę mną rządził. Dziwna jestem:)