Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 30

17 tydzień ciąży

Polecane posty

Witam. Jestem w 17 tygodniu ciąży i nie czuje ruchów dziecka brzuch mam nisko praktycznie tak jakbym przybrala na wadze. Dodam ,ze to moja 3 ciąża wiec dla mnie to dziwne ze z poczatku czulam bulgotanie a teraz nic. Zasatanawia mnie tez to iz jak sie połoze to czuje zgrubienie nad spojeniem łonowym i jest twarde. Brzuch mnie pobolewa od samego poczatku ciąży. Żle ja znosze nie tak jak poprzednie. Piersi tez przestały mnie bolec wizyte dopiero mam za tydzien we wtorek i sie boje. co to moze byc?

Gość gość
"Co to może być?" Ciąża. Nie widzę nic dziwnego w Twoich objawach. Na ruchy masz jeszcze czas.

Gość gość
No to nie pytanie do mam tylko do lekarza... Albo poczekasz tydzień albo pójdziesz gdzieś zrobić usg... My tu ci nic nie doradzimy ja bym te 100 zł wydała i zrobiła usg

Gość gość
hej ja też jestem w 3 ciąży i w 15tyg i 6 dniu i narazie nic nie czuję .Bulgotanie to moich flaków. piersi juz dawno przestały boleć. a jest wszystko ok bo wczoraj miałam usg i pięknie dzidzi machało do nas.więc i u ciebie pewnie jest wszystko dobrze.

Gość gość
A gdzie w 17tc można zrobić usg za 100zl?