Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latposlubie

Mam wspaniałego męża. Wczoraj obchodziliśmy 25 lecie ślubu.

Polecane posty

Gość 25latposlubie

Gdy kładliśmy się spac powiedział mi coś po raz pierwszy w życiu. Powiedział mi, że cały czas bardzo mnie kocha i że przez te 25 lat 3 razy jakieś inne kobiety chciały go poderwac a on się nie dał i pozostał mi wierny. Do niczego wtedy nie doszło, nawet zwykłego buziaka. Wiedziałam, że jest zdolny do poświęceń bo widzę z daleka jego szczerośc w oczach. Ale wzruszyły mnie te słowa. Wspaniały jest ;)

Gość gość
i ty w to wierzysz że tylko 3 kobiety chciały go poderwać? 3 go chciały poderwać a 10 w*****ał :O

Gość gość
ale frajer z jedną babą 25 lat:-D albo brzydki albo oba jesteście brzydcy

Gość gość
Dzieci i tak kochasz bardziej.I za jego wiernośc, wybrałabyś byle nawet obce dziecko przed nim. Czy mąż wspanialy, czy przeciętny, nie ma znaczenia;-)

Gość gośćula
gratuluję i trzymam kciuki za kolejne 25 lat :)

Gość gość
Gratuluję :-) Piekne wyznanie... Ja- 22 lata po ślubie.

Gość gość
Hehe nie wierzycie w szczerą prawdziwą miłośc. Szkoda bo nie doświadczycie w ten sposób tego mrowienia i tej energii płynącej z osoby którą kochacie. Prawdziwa miłośc jest piękna, piękniejsza niż cokolwiek innego.

Gość gość
Gratulacje ja 25 lat temu się urodziłam :)

Gość gość
Piekniejsza niz cokolwiek innego? nie wyłaczajac rodzicielstwa, piekniejsza od rodzicielstwa.

Jak to powiadał mój były przyjaciel, "miłości nie ma, jest tylko ból i cierpienie" :)🖐️ Dla mnie miłości nie ma. Tak samo jak przyjaźni. Z resztą nie dałabym rady wytrzymać tylu lat z jedną osobą. Próbowałam się zakochać, obdarzyć mężczyznę miłością, lecz takie uczucie u mnie nie istnieje, a dana osoba nudziła mi się już zaledwie po miesiącu. Wniosek? Takie osoby jak ja w ogóle nie powinny się wiązać. I tyle w temacie.

Gość gość
ludzie o maicerzynstwie w ten sposób mówią. zawsze wiedziałam, że to wyłącznie kontekstualne;-) mam nadzieję, że nie kochasz dzieci ani mniej ani bardziej;-)

Gość gość
Gratuluje autorko :) Tak to jest gdy, to nie seks jest podstawa zwiazku. Mi w tym roku styknie 26 lat :)

Gość gość
Przy takiej okazji stwierdził, że kobiety go podrywały? Mnie by to zaniepokoiło. Jestem z mężem 18 lat i nie wyobrażam sobie, aby mi opowiadał ile kobiet chciało go poderwać :-) Kolejnych wspaniałych lat życzę

Gość gość
na bank maciory z was, typowe matki i zony zamiast zony i matki i co z tego, ze przezylas z nim 25 lat?? on za innymi sie nie ogladal, ale ty dla dzieci bys go rzucial, gdyby byl bezplodny na przyklad marna rocznica

Gość gośćula
dlaczego jak pojawi się jakiś pozytywny wpis na kafe ,ktoś jest szczęśliwy ,to albo rozwalacie temat albo dołujecie szczęśliwca ? Co z wami ludzie ??!!

Gość gość
wredny małpiszon wczoraj Właśnie, niezła z niego cio/ta, 25 lat wytrzymać z jedną dziurą, ale żal xxxx Jak ty jesteś psychiczna i do tego strasznie prymitywna to jeszcze nie znaczy że każdy taki ma być

Gość gość
Gratulacje. ;)

Gość gość
ha,ha. wyślij go w nagrodę do sanatorium, to zobaczysz, jak długo wytrzyma, mój był 30 lat po ślubie, też był taki cacy, a jednak wlazł do wyra z jedną kuracjuszką, starszą ode mnie, żeby nie było, że młodsza i ładniejsza, haha