Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaa12

Niespodzianka dla narzeczonego

Polecane posty

Witajcie. W sierpniu mój narzeczony będzie obchodził niespodziankę. Chciałabym dla niego zorganizować niespodziankę i zamówić pobyt w hotelu ze spa w górach. Wyjazd będzie krótki, bo tylko na weekend. Najbardziej zależy mi na tym, żeby ten hotel był w Karpaczu. Kilka lat temu właśnie tam poznałam mojego narzeczonego. Jest to dla nas szczęśliwe miejsce. Teraz możemy pozwolić sobie na więcej, dlatego chce wykupić dla nas pobyt w hotelu. Znacie może jakiś sprawdzony hotel albo z taka naprawdę dobrą opinią? Pozdrawiam.

Gość gość
a jak się "obchodzi niespodziankę" ? :P

Czy mogłabyś trochę doprecyzować swoje pytanie...a mianowicie czy masz wymagania co do ilości gwiazdek, czy poza SPA oczekujesz jakiś konkretnych atrakcji / opcji oferowanych przez to miejsce? A ponad to, czy masz jakiś przedział cenowy, który Cię interesuje...tak będzie łatwiej coś Ci doradzić. Może masz jakieś specjalne wymagania, a może wystarczy Ci wygodne łózko i SPA "pod ręką"?!? ;)

Mam nadzieję, ze ta niespodzianka dla narzeczonego wypali;) co do Karpacza to miejsce fajne i pewnie będziecie mieli okazję do spędzenia nie jednej miłej chwili. szukacie czegoś bardzo komfortowego czy po prostu miejsca w którym przenocujecie? Kiedyś byłem i mam kilka sprawdzonych miejsc, jak na przykład ten hotelik: http://hotelgreno.pl/weekend-w-spa - idealny na weekend we dwójkę:-) Bawcie się dobrze!

śmieszne te twoje przejęzyczenie: "obchodzić niespodziankę..." :-) ok, ale co do hotelu to faktycznie musisz doprecyzować, skalę cenową, jaki klimat w hotelu cię interesuje, czy to mogą byc prywatne kwatery też, czy tylko hotele wchodzą w grę...:-) tym bardziej, że w Karpaczu baza noclegowa jest NAPRAWDĘ rozbudowana i jest w czym wybierać...:-) :-) Czekamy na szczegóły:-)

Karpacz ma bardzo rozbudowaną bazę noclegową i naprawdę jest w czym wybierać, pojawia się coraz więcej różnych hoteli, jeżdżę tam często na weekend ponieważ mamy tam raptem 150 km, Jeżeli mogę ci polecić kilka hoteli to będzie to Sandra SPA, Artus albo Gołębiewski. W tym ostatnim jeszcze nie byłam, ale dwa pierwsze polecam z czystym sumieniem ponieważ sama byłam

Witaj, pewnie chodziło o to, że narzeczony będzie obchodził urodziny lub imieniny. Zdarzają się przejęzyczenia. Najlepiej będzie, jak w internecie obejrzysz oferty różnych hoteli, pooglądasz sobie zdjęcia i wybierzesz taki, który Tobie najbardziej się spodoba. Niektóre hotele mają specjalne pakiety typu „weekend dla zakochanych” itp., może warto coś takiego wybrać?