Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pępek w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem obecnie w 6 miesiącu ciąży. Mam ładny, wklęsły pępek. Zastanawiam się czy wraz z postępem ciąży obowiązkowo zrobi się wypukły? I jeśli tak to czy po ciąży wróci do stanu sprzed ciąży?

Gość gość
mi sie nie wypuklił ale mało mu brakowało ;) teraz już po mam plaski brzuch i pępek identyczny jak przed ciaża

Gość gość
później wraca do poprzedniego wyglądu :P

Gość gość
Dzięki Bogu! :D Dziękuję za odpowiedzi. :) Jakoś ten pępek martwił mnie chyba najbardziej. ;)

Gość gość
Mi sie nie uwypukliltylko przestal byc wklesly. Po porodzie z powrotem mam normalny pepek:)

Gość gość
A ja jestem genetycznie mega chuda od zawsze i miałam zawsze piękny pępek. Tymczasem w ciąży brzuch urósł mi przeogromny. Rósł aż do ostatnich miesięcy, może nawet mam wrażenie że w ostatnich miesiącach rósł najszybciej. Smarowałam codziennie najpierw kremami, potem olejem ale ten brzuch tak wariacko rósł że ta ta skóra nie nadążała za tempem. Pępek mi wypieprzyło oczywiscie, co wcześniej jak widziałam baby w ciąży było dla mnie egzotyką jakąś o co chodzi z tymi pępkami, w ogóle to nic już w moim ciele nie miało miejsca, miałam wrażenie że eksploduję. Oczywiście po ciąży mój pępek absolutnie nie jest taki jak przed, taki wywalony już został. Brzuch mi sflaczał po porodzie. Po dwóch latach miałam zabieg zabieg spondylodezy kręgosłupa, wróciłam do domu wyższa i "chudsza", nieświadomie zrobili mi lifting brzucha, który mimo rozstępów to kształt ma w porównaniu w większością babek jakie widze po porodzie lepszy, ale cóż ten pępek wygląda na zasadzie "może być", a kiedyś był po prostu śliczny. Tak to już jest. Zobacz te sławne modelki Viktoria secret czy jak to sie tam zwie :P. Wg mnie to u każdej został częściowo wywalony ten pępek tylko tabloidy nie zwracają na to uwagi, patrzą tylko czy brzuch jest umięśniony

Gość gość
Ja miałam normalny

Gość gość
Ja mam wklęsły cały czas