Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmieniły się wasze piersi po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Ja miałam piękne otoczki sutkowe. Średniej wielkości, jaśniutkie i wypukłe. Teraz mam płaskie wielkie i ciemne. Ogólnie piersi troszkę mi opadły, ale nie jest źle.

Gość gość
Moje dramatycznie sie nie zmienily, po pierwszej ciąży sa troszkę bardziej miękkie, ale nie wisza. Teraz po drugiej wyglądają zupełnie tak samo, nie musze sie wstydzić. Karmie drugie dziecko dla ścisłości. Ważne, aby nosić dobry biustonosz, nie jakies pseudo szmatki do karmienia, na pewno to dużo daje.

Gość gość
No moje sutki tez sie zmienily.. sa o wiele wieksze zwlasza jak nie sa twarde. Nie podobaja mi sie. Wczesniej byly malutkie i sterczace. Teraz sa troche rozlane. Wugladaja w miare jak stwardnieja. Ogolnie piersi mam super - urosly mi o rozmiar - mam fajne D :) karmie 6 tydzien. Caly czas stercza nawalu pokarmu nie bylo. Nosze stanik dzien i noc tyle ze taki do karmienia lub sportowy. Ale za namowa kolezanki wyzej chyba zaczne zwykly usztywniany.

Gość gość
Dziewczyny wpiszcie e Google " jak zrobić karmnik " tam jest wzór jak przerobić swój dobry stanik w taki do karmienia... Ja tak robiłam, i miałam swoje ukochane staniki w wersji do karmienia.... Super sposób.... Ja wykarmilam dwoje, teraz jestem z trzecim w ciąży.. Mam 34 lata...No wiadomo że cycki nie wyglądają jak w wieku 18 lat, ale nie mam z tego powodu doła... Mam super męża, dzieciaki...