Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzdęcia,kłucie krocza,ból brzucha,Poronienie

Polecane posty

Gość gość

Poroniłam.Dziś 5 dzień krwawienia.Od wczoraj mam straszne bóle brzucha.wzdęcia, i kłucie do krocza,które jest tak bolesne,że sobie nie radzę.biorę nospe i espumisan, ale to tylko troszkę pomaga.czy to może świadczyć, że wszystko się obkurcza i wraca do normy ? dodam, że krwawię normalnie.1 dnia było strasznie, ale teraz już mam krwawienie jak przy okresie. zauważyłam, że kiedy dostaje tego kłucia, wtedy leci więcej krwi.proszę Was o pomoc, czy któraś z Was to przeżywała ? Czy to normalne ???

Gość gość
A byłaś u lekarza?

Gość gość
z tym akurat nie, ale byłam w szpitalu.nie miałam skierowania i mnie nie przyjęli.ja wiem,że wszystko jest w porządku, ale czy te kłucia mogą być normalnym objawem ?

Gość gość
a w którym tyg poroniłas?? ja bym szła do lekarza albo na sor

Gość gość
poroniłam w 9, ale wiek wg.usg określił na 7. we wrześniu byłam czyszczona i tym razem nie chciałam się poddać zabiegowi i chciałam oczyścić się sama.Generalnie wszystko jest w porządku.nie mam stałego bólu brzucha, tylko kłucia i wzdęcia.nie są przyjemne, bo jak złapią, to aż oddechu nie mogę wziąć, ale jest to coś na zasadzie skurczy.i dodam, że nie boli mnie podbrzusze, tylko tak jakby wzdęcia jelitowe,które promieniują do krocza, a wtedy leci więcej krwi.