Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czat niszczy mi związek

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna przesiaduję na czacie ... po ostatniej kłótni już nie wchodziła tydzień temu zobaczyłem jak weszła .... mam zamiar usunąć czata (na nim moją dziewczynę poznałem) i powiedzieć żeby ona też usunęła bo tak nie może być żeby ona sobie przesiadywała na czacie kiedy ja ciężko dla niej pracuje

Gość gość
Jesli nie usunie to ja nie wiem co dalej będzie ... już kiedyś się pokłóciłem z nią bo rozmawiała z jakimiś kolesiami powiedziałem że albo ja albo ci kolesie ... nie wchodziła na czat od tamtej kłótni dopiero tydzień temu właśnie zobaczyłem że weszła .. musze o tym z nią pogadać powaznie . Ten czat musi raz na zawsze zniknąć z naszego związku

Gość Traktor_~~
powiedz jej żeby usuneła a potem sprawdź czy faktycznie usuneła jeśli nie zrób o to kłótnie ..

Gość gość
A ta twoja dziewczyna pracuje?

Gość gość
jeszcze nie pracuje ale idzie do pracy niedługo

Gość Gitarzysta
Radziłbym wam obydwoje usunąć ten czat i raz na zawsze o nim zapomnieć .. tak jest najlepiej

Gość gość
nic dobrego z tego nie będzie jak nie usuniecie tego czata zwykle jak się poznaje dziewczynę na czacie jest się długo w związku to potem się usuwa konto .

Gość gość
Powiedz jej tak : " zależy mi na tobie, nie chcę żeby ten głupi czat zniszczył nam związku , najlepszym rozwiązaniem będzie jak usuniemy razem to na zawsze "

Gość gość
jak poznałeś dziewczyne i ona cię kocha to powinniście to dawno już zrobić nie możecie mieć czata kiedy jesteście w związku bo wiem jacy na czatach siędzą dupki za przeproszeniem

Gość gość
Przecież jak usunie konto to zawsze może założyć nowe i pewnie zrobi to tak że autor nawet nie będzie o tym wiedział. Coś mi się wydaje że ona się uzależniła od czatowania.

Gość gość
jak założy to będzie niestety koniec... ja dłużej nie zniosę takiego zachowania z jej strony.. ma być usunięte a jak założy znowu(mogę to sprawdzić) to będzie definitywny koniec...

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze na ten temat.

Gość gość
Szkoda mi ciebie chłopaku. Ty pracujesz a ona gada sobie na czacie. Na czym ten świat stoi... Powiedz jej że jak się nie ogarnie to koniec.

Gość gość
Aha i jeszcze pomijając ten czat .. ona również ostatnio poszła do klubu z koleżanką bo ją namówiła (chociaż równie dobrze mogła odmówić bo z tego co mi mówiła jej się nie chciało) i mi dopiero rano powiedziała o tym ... zrobiłem jej taką awanturę powiedziałem jej że jak tańczyła z jakimś dupkiem to pożałuje tego...

Gość gość
bo co się robi w klubie ? ! tańczy się a jak tańczyła z jakimś dupkiem (tego nie wiem ale się dowiem) to to będzie koniec bo ja sobie na coś takiego nie pozwolę ... i jeszcze wtedy bezczelnie zapytała "czy nie jestem zły".....

Gość gość
No nie masz ty łatwego życia z tą swoją panna. Wydaje się strasznie niedojrzała.

Gość gość
człowieku powiedz jej żeby się ogarnęła ja na twoim miejscu bym skończył

Gość gość
współczuję ci

Gość gość
Gościu z godziny 10.38 Łatwo ci mówić przecież ewidentnie widać że autor kocha swoją partnerkę.

Gość gość
ona się ze mną spotyka tyle ze gdzieś tam na boku jest ten cholerny czat ja już jej powiedziałem że jestem zazdrosny... to jest super dziewczyna można z nią pogadać spędzić czas idt.. tylko ten czat mnie do k***icy doprowdza już

Gość gość
Powiedz że ja kochasz i że nie chcesz żeby dzieliła czas pomiędzy ciebie a czat. Niech wybiera.

Gość gość
aha i ostanio mi powiedziała jeszcze "czy byłbym zły jak szła z kolegą za ręke ?" oczywiscie odpowiedziałam "ze tak byłbym zły a nawet wściekły "

Gość gość
jakby*

Gość gość
Autorze przepraszam jeśli moje słowa cie zabolą ale wydaje mi się że jesteś dla niej tylko zabawką. Gdyby naprawdę kochała to nie robiła by takich żeczy.

Gość gość
co jeszcze? no moze dam jeszcze inny przykład . Ostatnio jadąc do niej się spoźniłem trochę bo tramwaj jechał na około i co ? zrobiła mi awanturę że nie mogę tak się zachowywać wysiadłem na przystanku to sie zaczeła na mnie drzeć że bym wstał wczesniej idt... a jak rano dzwoniłem do niej to sama nie wiedziała jeszcze czy jej coś nie wypadnie,.. wiec ja do niej "to mogłaś powiedzieć ze nie chcesz się spotkać to bym nie przyjeżdżał wgl" .,... potem się uspokoiła i mnie przepraszała...

Gość gość
to nie moja wina że są remonty i więkrzośc lini tramwajowych nie kursuje po stałych trasach.. a prawo jazdy dopiero będe robił ....

Gość gość~~
ona cię okłamuje

Gość gość
Ta twoja dziewczyna to jakaś furiatka. Sama jest w stosunku do ciebie nie fair a tobie robi awantury o bzdety.

Gość gość
dlaetgo chcę o tym z nią porozmawiać i żeby więcej czasu ze mną spędzała .. bo ja już sił nie mam .. tu się spotyka ze znajomymi mnie nie zaprasza gdzieś tam idzie nie mówi mi gdzie dopiero potem się dowiaduje tam znowu pije z koleżanką ja mam już tego dość . ...

Gość gość
dam jej wybór albo ja albo te tępe koleżanki