Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syn ma 7 miesięcy nic nie chce robić :(

Polecane posty

Gość gość

Moi syn 4 lipca skończył 7 miesięcy. Od urodzenia nie nawidzil leżeć na brzuszku. Ale mimo protestów kładą każdego dnia choć na chwilkę. Do 5 miesiąca potrafił sam odbić na plecki a ostatnio ma wielkie kłopoty z tym. Dziwnie wygina rękę tak jakby ją prostowal w bok . Na brzuszku leży ładnie wysoko rączki wyciąga do przodu pi zabawki próbuje powoli rączki w bok przesuwać. I to wszystko nie próbuje siadać. I nóżki do buzi wklada. Czy mam czekać czy udać się do specjalisty

Gość gość
nie wiem na co chcesz czekać jak ja bym miała jakieś wątpliwosci to poszłabym do specjalisty bez pytania na forum my nie widzimy jak on sie zachowuje i nie mamy wiedzy jak specjalisci, wiec czego cozekujesz

Gość gość
Waszej porady i porównania co robią wasze dzieci. Chyba po to jest forum by coś doradzić itp.

Gość gość
dziewczyno nie panikuj twoje dziecko ma dopiero 7 miesiecy wszystko w swoim czasie

Gość gość
uwazam ze wszystko jest w normie

Gość gość
Każde dziecko rozwija się swoim rytmem, jeśli coś Cię niepokoi udaj się do lekarza. Moja córka mając 7 miesięcy raczkowała i sama siadała, a np nóg do buzi nie brała nigdy ( teraz ma 13 miesięcy).

Gość gość
Czy ja wiem czyw normie? W 7 mies zycia dziec***elzaja czesto. A juz na pewno powinny "krecic sie w kolko" i do tylu przesuwac, lezac na brzuszku...

Gość gość
Ja bym odwiedzila specjaliste i skontrolowala czy wszystko ok. Szczegolnie na problemy z napieciem wskazuje to twoj syn obracal sie z brzucha na plecy (odbijajac sie), a odwrotnie nie umial. I to ze nagle przestal to robic. Byc moze drobna rehabilitacja unormuje to i bedzie ok.