Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i uczuciowe sprawy

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat, niedawno zaczęłam pracę w biurze podróży (na wakacje) z szefem łączy mnie specyficzna relacja, jest wolny, 32 lata właśnie zaproponował mi randkę... problem w tym, że niedawno też poznałam chłopaka i aktualnie spotykam się także z nim, 27 lat szef jest przystojny, no i przy kasie, chłopak średnio bogaty co byście zrobiły? mam ochotę na obu, nie chcę rezygnować z żadnego...

Gość gość
dawajcie rady bo jak tak to randka jutro, najpóźniej w sobotę szef ma w planie krótki wyjazd nad morze jeżeli randka pójdzie pomyślnie

Gość gość
Młoda jesteś, nie ograniczaj się do jednego faceta, szkoda życia:D Żaden nie jest wart pełnej wierności.

Gość gość
oni zdradzają dziewczyny, żony a skoro szef jest wolny? czemu nie! chłopakowi naściemniaj, że wyjeżdżasz z koleżankami, ja tak robiłam nie raz i nie dwa ;)

Gość gość
Autorka też ja mam ochotę na wyjazd i na szefa jeszcze większą;)

Gość gość
Korzystaj z życia póki jesteś młoda, wykorzystuj swoją urodę do swoich celów. Nikt nie może Ci zabronić tak działać.

Gość gość
Przeciez i tak kurfo wybierzesz bogatego szefa!

Gość gość
Jaka k.... opanuj się prawiczku. Ma święte prawo wybrać którego zechcę.

Gość gość
Z szefem łączy mnie niesamowita chemia, on nie może przejść obok, żeby mnie nie dotknąć, zresztą ja to bardzo lubię. i on widzi, że na niego lecę, jak to się mówi kur**ki w oczach:p widzi sam seks i namiętność w moim zachowaniu, taki weekend z nim... wow.

Gość gość
Prawiczek to cie zrobil kurfo!Do czego ja namawiacie szmaty?Zeby d**e zdarla tak jak wy?Jepane wory na sperme.

Gość gość
pierwszy raz przeżyłam z chłopakiem, ale to za mało dla mnie, jeden partner mi na pewno nie wystarczy, muszę mieć różnorodność. autorka

Gość gość
gość dziś Jaka k.... opanuj się prawiczku. Ma święte prawo wybrać którego zechcę. x Co ty się szmato tak prawiczków czepiasz skoro tu każdy gość pisze? Równie dobrze może być to prowo pisane przez faceta. Radzę ci udać się do psychologa albo psychiatry bo masz jazdy jak wszędzie prawiczków widzisz!

Gość gość
wez zapros ze 100 chlopa na gang bang i po sprawie

Gość gość
Ja ci dam dobrą radę autorko, rób kochana co uważasz, nie sugeruj się facetem bo on raz jest, a raz nie ma. Masz 25 lat i pełne spektrum wyborów, ja jestem od ciebie piątkę młodsza i mam kilkakrotnie takie doświadczenie, czy żałuję? Absolutnie, jestem zadowolona z siebie i swoich eks partnerów. Ty miałaś dopiero jednego, co to znaczy? Na te czasy to jak życie w zakonie:p 17 mają więcej doświadczeń niż ty. Jeżeli chłopak ci nie wystarcza to masz prawo do romansu z szefem. Gdyby on miał taką możliwość na pewno by cię zdradził, tacy są faceci.

Gość gość
Autorka już w pierwszym poście dokonała podziału - ten ma kasę a ten nie za bardzo.Jedź z szefuniem nad morze,pewnie jesteś którąś z kolei.Jak cię w****** i mu się znudzisz to cię zwolni i zastąpi inną.Szkoda,żeby taka sprzedajna qrefka z parciem na kasę zmarnowała życie jakiemuś uczciwemu chłopakowi.Dla jego dobra lepiej już zostaw go w spokoju.

Gość gość
Hahaha a ta powyżej 20 lat i już poważnie rozjechana :D

Gość gość
pierwszy raz przeżyłam z chłopakiem, ale to za mało dla mnie, jeden partner mi na pewno nie wystarczy, muszę mieć różnorodność. autorka xxx miałam tak samo, straciłam dziewictwo w wieku 17 i zaraz mi się znudził. Jeden facet to za mało, miałam chęć poznać wielu i ta chęć dalej nie jest zaspokojona (obecnie mam 19 i dwucyfrowa liczba facetów na koncie, bo jestem ładna) ;) na ładne zawsze lecieli i lecieć będą.

Gość gość
mam 40 lat i moge sie ****** codziennie i wielokrotnie.ktora chetna?

Gość gość
A ja jestem piękna i dlatego w wieku 18 lat mam trzycyfrową liczbę facetów na koncie i dopiero się rozkręcam :)

Gość gość
25 latka z jednym facetem? Nie żartuj:D

Gość gość
autorka nie żartuję, z tym chłopakiem jestem niecałe pół roku i trochę mi się zdążył znudzić... wiem, że tak nie powinno być a jest

Gość gość
autorka mam po prostu nieodpartą ochotę na bunga bunga

Gość gość
zgodziłam się na randkę, trzeba czerpać z życia co najlepsze :)

Gość gość
kur*a wszędzie te podszywy

Gość gość
Nade mną też się nikt nie litował łamiąc mi serce notorycznymi zdradami, więc dlaczego teraz nagle wymagać uczciwości? Szkoda swojego życia.

Gość gość
masz rację autorko :)