Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jedzie na woodstock

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma 14lat i jedzie na woodstock. a wlasciwie to chce jechac - niestety wraz z mężem nie pozwalamy jej jechać bo wiemy co tam się wyprawia. puścić ją tam czy zabronić? boje sie ze ucieknie w nocy i pojedzie tam sama

Gość gość
14-lat to trochę mało, byłem tam w wieku lat 16 i nic strasznego się nie działo, był alkohol, papierosy, dziewczyny, ale jak ma się zgraną i rozsądną ekipę, to koncert jak koncert :)

Gość gość
Pojedź z nią. Serio mówię. Ja tam jeżdżę ze swoimi dzieciakami - nikt nas nie okradł, nie pobił, nie zaczepiał, wręcz przeciwnie. Pomoc i życzliwość z każdej strony. Razem latamy na koncerty - albo oddzielnie, zależy, co komu muzycznie leży. Dzieciaki, żywe, zdrowe, trzeźwe, wyszalane - a i wrażenia... Zresztą - sama zobaczysz, jeśli wyjdziesz poza stereotyp.

Gość gość
No sory ,chyba zartujesz ! moj syn ma lat 17 i rozmawiałam z nim i wie ze w tym roku na wakacje sam jeszcze nie pojedzie za rok ma 18 wiec dorosły bedzie i raczej mu nie zabronie .Przeciez to dziecko , odpowiadasz Ty nie ona za siebie , uwierz tam facetow pełno , tylko po jedno tam jada pic i sex..i jeszcze w namiotach spia gdzie i z kim popadnie .Nie byłam ale widziałam jak to tam wyglada wiec sory . Mam tez nastolatkow w domu ,uwierz, kazdy rodzic ma problemy z gimnazialistami . jak nie picie to narkotyki , to olewanie szkoły to pyskówki, pary sie robia i sex.. niestety czasy sie zmieniaja jakos ten wiek sie zaniza .Rozmowa ,rozmowa ,tłumaczenie ewentualnie psycholog ...nie ma innego lekarstwa , szlak trafia twoje wzorowe wychowywanie ..towarzystwo gora czasami . Bardzo trzeba dbac o relacje z nastolatkami , wiem to z zycia .

Gość gość
ona chce jechac ze swoim chlopakiem, on ma 22 lata i juz kilka razy tam bylem, sama nie wiem

Gość gość
22 latek w 14 widzi tylko seks. nie ma innego wyjscia.

Gość gość
Kup jej kilka opakowań gumek i krzyż na drogę. Czy będzie się roochać tam w namiocie , czy w krzakach w parku, jaka to różnica.

Gość gość
Do gościa z 14:49 - nie byłaś, ale wiesz? Gratulacje. Mnie bardziej niebezpieczni wydają się goście Przystanku Jezus - biedni, wyposzczeni młodziankowe, w ich namiotach to dopiero się dzieje... Zaobserwowano na własne oczy, żeby nie było. Poza tym człowiek ląduje w takim towarzystwie, jakiego szuka. Nie lepiej pojechać z dzieciakiem? I mieć nad nim kontrolę? Czy boisz się, że Twój syn chce tam jechać, żeby uchlewać się do nieprzytomności i zaliczać panienki do upadłego? Jeśli tak go wychowałaś, to cóż...urwie się z domu i pojedzie, a jak skończy osiemnastkę, trzaśnie drzwiami i tyle, nie będziesz mogła zrobić NIC.

Gość gość
hahaha nie widzicie ze to prowo ? :D prosze was :D

Gość gość
gość dziś Potwierdzam, a co się dzieje na pielgrzymkach to nie macie pojęcia :) raz byłem i wieczorami były takie jazdy, że na żadnym koncercie rockowy tego nie widziałem, a byłem na kilku :) Ale taka jest młodość, póki się wszystko robi z głową, to nic strasznego się nie dzieje, a i powspominać człowiek ma co :)

Gość gość
A jedzie tam z jakimiś przyjaciółmi? Byłam na Woodstocku i nie jest tak patologicznie jak niektórzy uważają. Wszystko zależy od osoby i od tego jak zdecyduje się spędzać czas. Wiele osób spędza czas fajnie, w miej atmosferze. Są oczywiście i tacy którzy upijają się na umór, robią nieodpowiedzialne rzeczy, ale to tylko część z tych osób. Ja byłam tam pierwszy raz w wieku 17 lat, z ludźmi których bardzo dobrze znałam. Twoja córka jest młodziutka ale widziałam tam i osoby w jej wieku. Sama nie wiem co o tym uważać. Festiwal jest fajny, ale nie zwalnia z obowiązku posiadania głowy na karku - to jasne.

Gość gość
(00:48) Dodam jeszcze, że festiwal jest fajnie pilnowany przez odpowiednio przeszkolone osoby. Jeśli ktoś źle się czuje, lub jest agresywny (co prawie się nie zdarza) to natychmiast odpowiednia ekipa doprowadza go do porządku. A uczestnicy festiwalu doceniają ich pracę. Podczas koncertów zdarza się, że bijemy im brawo, skandujemy jakieś miłe słowa dla nich... :D Woodstock to nie tylko to, co pokazują w TV, żeby wzbudzić kontrowersje ;) Piszesz, że jedzie tam ze starszym chłopakiem. Myślisz, że on jest odpowiedzialny? Będzie umiał dopilnować, żeby nie zrobiła nic głupiego?

Gość gość
14latka z gościem 22lata, zartujesz? Przecież to pedofila. Jak ona będzie miała 22 on 30 to ok:D

Gość gość
Watpie zeby tam zwracali uwage na wiek :( Imo slyszalem ze tam sraja do tego blota w ktorym wszyscy sie taplaja, ktos moze potwierdzic info?

Gość gość
Na woodstoku w 2014 r. było 5 zgonów, z różnych przyczyn. Zachlanie, zaćpanie, pobicie....Owsiak woli tego nie widzieć bo przecież to TYLKO 5 osób...:-o

Gość gość
Tak 5 zgonów. W miejscu gdzie bawi się pół miliona ludzi.W tym samym czasie umieraja młodzi ludzi na dyskotekach czy innych imprezach, o tym też nikt nie mówi. Pozwól jej bo tak czy siak zrobi wszystko żeby pojechać chocaz na 2 noce.Jak jest mądra dziewczyną to nikt jej tam krzywdy nie zrobi chyba, że ona sama bedzie zagrożeniem dla innych pod wpływem używek.

Gość gość
Czarno to widze.Bedzie prawdo podobnie sie bawic pomimo,ze niepelnoletnia chyba uprawiala seks,alkochol, inne uzywki.W zasadzie nie ma prawa bo to wy odpowiadacie,lecz powie,ze kolezanki jada ja tez.Potem sie okazuje,ze te kolezanki to kolesie o nieciekawych wygladach chcacy ja przeleciec i spic itp...

Gość gość
ja bym nie puszczała wiem co tam sie dzieje bo koledzy byli,orgie,alkohol,narkotyki nic wiecej eh

Gość gośćaaa
14 lat to jednak za mało, ja byłam na wakacjach pierwszy raz sama jako 16-latka a na woodstoku jako 17 latka. Rok wczesniej moje koleżanki pojechały na woodstock majac 16 lat a ja nie mogłam. Na woodctocku się nie sp[i w namiotach z kim popadnie:) Przecież każdy jedzie ze swoim namiotem, śpi się z koleżankami kazdy się trzyma swojego grona nigdy nie widziałam patologii na przystanku a byłam wielokrotnie.

Gość gość
Jak chcesz żeby urodziła w lutym bekarta przez którego z marnuje sobie życie to pewnie Pusc ja a ona już sama się puści.

Gość czuję Cię prowokatorze
Prowokator!!??:D

Ale głupoty niektórzy wypisują a najlepsze t te orgie buahhaa. Pewnie piszą Ci którzy nigdy nie byli.

Gość gość
Ja bym nie pozwoliła.

Gość mamamarzena
I tak pojedzie. Radzę zgodzić się i nawkładać do głowy jak najwięcej. Jeżeli dobrze ją wychowaliście, w sensie zna wartości, wie co dobre a co złe, to nie ma się czego obawiać. A niebiezpieczństwo z zewnątrz? Zawsze jest, nie musi specjalnie jechać na Woodstock.

Gość gość
Jasne mozesz ja puscic, ale zarezerwuj jyz wizyte u ginekologa, jak dla mnie to zly pomysl puszczac tak dziewczynke na impreze pelna wodki seksu i narkotykow,w wieku 18 spoko ale 14 to za malo i nie pisze jako nieswiadoma osoba ulegajaca stereotypom ale facet ktory wiele widzial na tej imprezie masowej, pozdrawiam dziewczyny pod prysznicami pokazujace cycki za piwo ;D

Gość gość
Wiem że ma się odbyć Festiwal Pasji za parę tygodni w MDK. Znajoma mi link do wydarzenia podesłała na fesie ostatnio - www.facebook.com/FestiwalPasji . Może kogoś to zaciekawi. Ja bym się chętnie wybrała na wystawę obrazów, bo akurat jest to moje małe hobby, jak tylko jestem w jakimś większym mieście to zawsze staram się galerię sztuki odwiedzić. Ciekawe jakie dokładnie obrazy będą na tym festiwalu pokazywać..

Gość gość
Insynuowanie, że jak dziewczyna będzie chciała uprawiać seks to zrobi to akurat w tak oczywistym momencie jak wyjazd na woodstock. Równie dobrze może zrobić to na byle jakiej wycieczce szkolnej, a nawet w toalecie w szkole na przerwie. Prawda jest taka, że jak będzie chciała to i tak to zrobi, nie upilnujecie jej. Twoja córeczka może być najchodliwszym towarem w szkolnym kiblu.

Gość gość
Mam córkę prawie w wieku córki autorki. Po pierwsze, to jeszcze jest dziecko także przestańcie z tym seksem. Seks z dziewczyną w tym wieku jest karalny. Po drugie ten jej "chłopak" to dorosły facet, to podchodzi pod pedofilię i dziwię się, że na to pozwalacie. Po trzecie w życiu nie puściłabym swojej córki w wieku 14 lat na imprezę nie ukrywajmy dla dorosłych gdzie alkohol, seks i ćpanie jest na porządku dziennym. Ludzie 14 lat to jest jeszcze dzieciak opamiętajcie się.

Gość Teppic
Chyba najmłodsza dziewczyna, jaką widziałem na Woodzie bez rodziców, miała 16 lat. Moim zdaniem okej, jeśli jedzie w odpowiedzialnym gronie. 14 lat to chyba jednak ciut za mało, chyba, że z nią pojechaliście :D

Gość gość
Swędzi Cie drągal ? Znowu leżysz sam a kołdra unosi się jak latający dywan. Chciałbys mieć taki orgazm jak nigdy w życiu, zajrzyj na http://e-masturbacja.pl