Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UlaZ

MAXIMUS CZY EXILIS?

Polecane posty

Gość UlaZ

Cześć! :) Jestem zdecydowana na skorzystanie z zabiegów w klinice estetycznej. Kilka miesięcy temu zmieniłam dietę, zaczęłam więcej ćwiczyć ale nie widzę dużej poprawy. Korzystałyście może z któregoś z tych zabiegów? Który jest bardziej skuteczny? Liczę na dużo odpowiedzi! Czytanie opinii w internecie zrobiło mi tylko mętlik w głowie. ;)

Gość gość
a zalezy ci na zmniejszeniu wagi czy pozbyciu sie cellulitu?

Gość AnnikaAn
W zeszłym roku przed urlopem chodziłam na maximusa. Ale tego co pamiętam to konkretny zabieg dobiera się pod katem problemu, wiec najlepiej iść na konsultacje do kosmetologa i pogadać po prostu. Ja miałam robiony przód ud. W najgorszej formnie byla ich wewnetrzna czesc, taka galaretowata, luzna. Wykupiłam pakiet 6 zabiegów, efekt był i jest wyraźny :) :) Ja chodze w wawie http://www.arsestetica.pl/ Jeśli lokalizacja c***asuje to tam na bezpłatną konsultacje można się umówić

Hej! Nie załamuj się! Dokładnie, najlepiej zacząć od konsultacji w klinice. Ja wybrałam Maximus w Vesunie. Sam zabieg momentami był lekko bolesny, a raczej odczuwalny. Ogólnie ok, odczuwa się takie ciepło. Ważne, że są efekty!

Gość UlaZ
Przede wszystkim na usunięciu cellulitu na pośladkach i udach... i ujędrnieniu skóry. :) Walka z tym demonem już mnie męczy. Znalazłam kilka poradników z domowymi sposobami, jakimiś masażami i peelingami, ale chyba jestem za mało wytrwała albo one nie działaja na mnie. ;P

Gość gość
Super! Mnie nie stac na takie zabiegi a szkoda. Musze sie z tym meczyc.

Gość gość
Nie wiem co to maximus i exilis, ale jestem po kilku zabiegach różnymi urządzeniami, których nazw niestety nie pamiętam w salonie kosmetycznym i widzę ogromną rożnicę oczywiście na plus. Na brzuch miałam robione fale radiowe z laserem biostymulującym, na podniesienie i ujędrnienie pośladków również fale radiowe, a na wyszczuplenie ud i likwidację cellulitu liposukcję ultradźwiękową i dermomasaż. Salon znalazłam na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość olaqa
jak mozna nie pamietac nazw zabiegow, ktory sie poddawano? ;d a zdjecia rzeczywiscie robia wrazenie!

Gość mamitara
a ile kosztuje usuwanie cellulitu w vesunie? bo tak patrze na te foty i seryjnie widac efekty :D

Gość Karunia90
Sprawdz moze cennik na ich stronie bystrzaku

@mamitara wszystko masz podane w cenniku, ale tam nie ma jednego zabiegu, w zasadzie jest ich kilka i działają w rózny sposób. chyba najlepiej zgłosić sie i spytac, bo byłoby dla ciebie najlepsze.

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam Maximus TriLipo! Maximus to najbardziej kompleksowe a co najważniejsze - nieinwazyjne urządzenie estetyczne przeznaczone do poprawy wyglądu i kondycji skóry oraz modelowania sylwetki, redukcji tkanki tłuszczowej i cellulitu! Działa jednocześnie na skórę, komórki tłuszczowe i mięśnie! U mnie super zadziałał na rozstępy. Na zabiegi chodzę do Miraflores w Łomiankach - bardzo polecam!

Gość Beti

Ja także gorąco polecam Maximus TriLipo. Byłam w Miraflores w Łomiankach, sprawdziłam. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta, a co najważniejsze, sam zabieg w sobie po prostu potrafi zdziałać cuda! Ja akurat łączyłam zabieg Maximus z lipolizą iniekcyjną, obydwa zabiegi wykonywane przez wykwalifikowanego lekarza. Te zabiegi to raj dla skóry!