Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość las t

dziwna pochwa jaka może być przyczyna

Polecane posty

Gość las t

Hej Wczoraj dostałam miesiaczke,dodam dla jasności że nie pierwszą mam 30 lat i dziecko. Stosuję tampony i po raz pierwszy miałam dziwny problem - nie umiałam włożyć tampona. Pochwa wydaje się mega ciasna, trochę jakby rozpulchniona, szyjka jest bardzo nisko. Po wyjęciu tampona w wielkich bólach zresztą, myślałam że zapomniałam poprzedniego wyjąć , tak dziwnie ciasno jest. Z tylnej ściany wystaje jakby jakaś kulka czy narosl no masakra po prostu. Miała ktoś takie cuda kiedyś??

Gość gość
Nie odzywaj się jak nie wiesz.

Gość gość
ja bym zmieniła tampony na podpaski i zarejestrowała się czym prędzej do ginekologa, wizyta najlepiej zaraz po okresie

Gość gość
Jedna to sobie tak pchała te tampony, aż nie nie mogła schylać. Jak ją spytali dlaczego pchała jeden na drugi? To powiedziała: fajnie było....

Gość gość
Bez przesady nie miałam dwóch tamponow tylko takie wrażenie. Wizyta u gina za miesiąc:/

Gość gość
byc moze obnizyla ci sie macica

Gość gość
Dziwie sie kobieta ktore lubia tampony uzywac zamiast podpasek. W cipsku trzymac krew zastygla zamiast dac jej splynac na podpaske. Pozniej dziwia sie ze im pochwy gnija

Gość gość
...i potem tako zgnito pochew można kotasie wyciągnąć!!! OHYDA!

Gość gość
Kobiety używające tampony sa nienormalne one chca ciagle k****a czic w pochwie. No rozumiem jak na basen ida itp ale tak bezpotrzeby uzywac to glupota