Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szare_trampki

Pierwsze objawy w drugiej ciąży

Polecane posty

Gość Szare_trampki

Hej mamuśki! mam pytanie - czy w drugiej ciąży miałyscie takie same objawy jak przy pierwszej? Mam 2,5 rocznego synka i staramy się z mężem o kolejną dzidzię :) Pierwsza ciąża była zaskoczeniem (myślałam, ze mam problemy z zajściem i nie zwracałam uwagi na to co się ze mną dzieje). około 5 tyg ciąży oprócz braku miesiączki miałam ból piersi i byłam baaaardzo rozdrażniona. Teraz jest inaczej, bo z uwagą wsłuchuję się w swoje ciało i wydaje mi się, że juz odbieram pierwsze sygnały... Tzn od kilku dni boli mnie brzuch w dole oraz głowa + zawroty i ogólne zmęczenie. @ powinien przyjść za tydzień (oby nie!) A jak wy miałyście?

Gość gość
W pierwszej ciazy udalo nam sie za pierwszym razem. Objawy brak miesiaczki, bardzo tkliwe piersi i strasznie czuly wech. Test zrobiony tydzien po terminie okresu pokazal ciaze. Od dawna staramy sie o drugie, jedna ciaze stracilam w 6tyg. Teraz mam 4 dni do okresu. Intuicja podpowiada ze jest ciaza. Podbrzusze pobolewa, cos sie tam dzieje. Sutki lekko ciagna, okropne zmeczenie. Test zrobie za kilka dni

Gość gość
U mnie tak samo... Ale bywa roznie :-D

Gość gość
Ja przed miesiaczka to tylko ból piersi w pierwszej tego nie miałam. No i miałam wielką ochotę na ziemniaki kotleta mielonego i kapustę czerwoną. Ogólnie chodziła kapusta za mna :-) jako ze długo się staraliśmy ti nie powiazalam tego tylko kilka dni później smialam się z kumpela z tej kapusty. W terminie miesiaczki budzilam siebie 4 rano codziennie i musialam coś zjeść. Teraz 7 tc a ja nic jeść nie moge i mam okropne mdłości.