Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaaaaaa

Co sadzicie o moich wymiarach? Dobre czy jestem za gruba?

Polecane posty

Gość lauraaaaaaaaaa

Mam 27 lat 161 cm wzrostu waga 48,5 w biuście mam 84 cm Pod biustem 67 cm w talii-64 cm w biodach-90 cm w udzie- 44 cm w łydce-34,5 cm Powinnam schudnac? tak szczerze

Gość gość
idealna dawaj focie ! nie możesz znaleźć faceta ? może fejs nie ten ?

Gość prawictwo pospolite 193
masz dobrą wagę.. Nic poza tym

Gość lauraaaaaaaa
Mam faceta tylko tak pytam :) i tak sie czuje za gruba, a twarzy akurat jestem zadowolona

Gość lauraaaaaaaa
prawictwo- a czemu nic poza tym? Powinnam schudnac? Niby ludzie mi mowią, ze mam dobra figure, ale ja wolalabym byc chudsza, potem moze wkleje fotki figury

Gość gość
Masz prawie identyczne wymiary jak ja! Tylko jak to robisz, że masz tylko 44 w udzie?

Gość lauraaaaaaaa
a to malo 44 w udzie? Nie cwicze nog ani nic w tym rodzaju

Gość gość
Ale w najgrubszym miejscu pod tyłkiem tyle masz? Ja bym chciała tyle mieć:( Nic nie ćwiczysz? Żadnego sportu nie uprawiasz, nic?

Gość gość
Za mało ciut ważysz 161 - 110 = 51 Więc około 51 kg powinnaś ważyć :)

wklej zdjęcie w bikini to ci napisze czy i ile powinnaś przytyć ..

Gość lauraaaaaaaa
Przytyć? to mnie trochę pocieszyliscie :P Bo ja mam obsesje ,ze jestem za gruba chociaz ludzie ktorych sie pytam tez mi niby mowia, ze jestem szczupla... Ja bym chciala wazyc tak ze 45 kg, raz tylko tyle ważyłam po chorobie, a teraz to juz nie est takie proste schudnac. Jem dziennie około 1300-1500 kalorii i tyle mi wystarcza, ale mniej jak jem to juz czuje glod

Gość gość
nie jestes za gruba ale tak wyobrazajac sobie po wymiarach i wzroscie powiem ci ze chyba powinnas sie toche odtluscic nie stricte chudnac ale wyrzezbic cialo! bo waga to tylko liczba, cm tluszczu a miesci i jedrnego tylka tez wygladaja inaczej...no i powiem ci ja mam 172 cm,to11 cm wiecej waze 53 i tez mam 64 w talii w biodrach mam 87 cm w udzie mam tyle samo co ty, ale w ludce 30... mam rozbudowane udo bo cwicze mocno posladki. zacznij biegac, ale tez sprinty to rzezbi ladnie nogi!

Gość gość
a no i dodam jeszcze z wlasnego doswiadczenia tez sie czulam grubo bo wszystko takie nijakie rozlazle bylo, a jak zamienilam tluszcz na mase miesniowa to od razy wszystko inaczej wyglada jest super jaram sie! polecam bieganie i trening silowy!

Gość lauraaaaaaaa
właśnie wiem, że powinnam cwiczyć bo niestety masy miesniowej mam mało ( bo niby skad ma sie brac) ,musze tylko jakos przelamac lenistwo :O Bo juz wiele razy sobie obiecywalam np chodzic na silownie i poszlam 2, 3 razy a potem juz mi sie nie chcialo

nie musisz ćwiczyć .. cwiczenia dają czesto efekt placebo . Brak prawdziwego efektu

Gość gość
jasne efekt placebo! co za bzdura! ale fakt jest natomiast taki ze miesnie zaczynaja sie w kuchni...trzeba duzo bialka jesc jesli chce sie porzadne efekty to nie zart jak burnejka mowil ze trzeba jest STEJKI a nie kanapieczki :D