Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeroo

chcę pociąć swoje cycki

Polecane posty

Gość zeroo

Są małe, krzywe, brzydkie, z guzkami w środku, nienawidzę ich, mam 23 lata i niszczą mi życie, mam ochotę porobić w nich dziury nożem, pociąć je, rzygam jak na nie patrzę.

Gość zeroo
nie widziałeś moich beznadziejnych piersi, gdybyś je zobaczył, nie dziwiłbyś się tak... jeżeli chcesz się porzygać, chętnie wyślę Ci ich zdjęcie

to prowokacja ? jeśli nie to z reguły 3 razy gorzej siebie oceniamy niż jest narawde. Możesz wysłać, wstaw linka

Gość zeroo
u mnie działa, widać opatrzność nad Tobą czuwa, żebyś nie miał koszmarów w nocy

być może :) ale pewnie nie jest tak źle, przestań te cyce swe katować tylko zacznij je kochać :) dbaj o nie to się odwdzieczą

Gość Iczi
No co Ty . Na pewno sa ladniejsze niz piszesz . A co to zmieni ze je uszkodzisz . Bedzie jeszcze gorzej . Nie wierze w to , ze sa takie jak piszesz . Najwazniejsze ze sa . Orginalne , niepowtarzalne i Twoje . Na pewno sa wrazliwe i piekne . Pozdrawiam serdecznie i zycze szczescia

Gość gość
Masz niską samoocenę.Powinnaś rozejżeć się za chłopakiem i przez masowanie sie likwidują gózki i zwiąkszą sie cycószki!

Gość gość
Jezeli mają guzki to zasuwaj do lekarza i to biegusiem zrób mammografię i nie świruj zawsze mozna cos poprawić ...a link działa :)

jakie guzki?:O idź do gina małe, krzywe, brzydkie, -wszystko da się skorygować odp. stanikiem jeśli to co piszesz jest prawdą to są to myśli destrukcyjne i mogą się źle spotkać dla siebie. to się jakoś nazywa, nienawiść do własnego ciała Ci ludzi e w histerii rozpiertalają lustro i tną się odłamkami po twarzy.

Gość gość drobna i niska
U mnie też link nie działa. Ale nie martw się, wszystko da się skorygować ;) a z tymi guzkami idź do lekarza. Ja sama mam malutkie piersi i do niedawna myślałam, że mają brzydki kształt ale mój chłopak uświadomił mi, że są piękne :) kafeterianie też mi to uswiadomili :P No teraz choć są małe to wiem ze są jeszcze ładne ;) a i sama miałam guzki, poszłam z tym do gin na usg i okazało się ze mam taką tkankę gruczolowa i tyle :P A kształt piersi poprawił mi się gdy przestałam chodzić w staniku i od jakiś 4l wgl nie noszę :)

Gość gość
Ej, nie wygłupiaj się! Mnie si ę podoba mały biust. Może nie jestem najlepszym przykładem bo jestem kobietą (bi) ale na pewno są też panowie którym się taki podoba.

Gość gość
Całkiem fajne bimbadełka.

Gość Jotun
Jako facet powiem ,że fajniutkie. ;) Pojawił bym się ;)

wszedłem z explorera i link działa. Dziewczyno.. masz śliczne małe piersi !! Bardzo mi sie podobają, jak tobie sie one mogą niepodobać ? Niekumam :D

Gość Marna prowokacja1
Link działa w explorerze. Na zdjęciu są śliczne, najzupełniej normalne, idealnie jędrne piersi młodej osoby. Także dziewczyno, jeśli nie ściemniasz, to uświadamiam Cię, że masz piękne piersi. A jeśli robisz sobie jaja, to się zajmij czymś ciekawszym w wakacje.:)

Gość gość
normalny ładny biust. Nie wiem czy to prowokacja czy po prostu lubisz komplementy, bynajmniej naprawde fajne cycuszki

Gość gość
Chciałbym aby moja kobieta miała chociaż takie.

Gość krotkifiutek
Fotka cycków zeroo, ta z linku co nie działa najlepiej: http://zapodaj.net/b9a79df4a7906.jpg.html Całkiem fajne :) jest drobna różnica w wielkości, ale wiele dziewczyn tak ma. Nie widzę powodów do radykalnych działań

Gość gość
Moim zdaniem są ładne. Śliczne :)

Gość gość
Ładne piersi takie do rączki, niema kobiety która ma idealnie symetryczne piersi chyba że są z silikonu:)

Gość gość
Nic dodać nic ująć. Są piękne i tyle !

Gość gość
Pokaż swoje, pustaku, a nie dolujesz dziewczynę

Gość gość
Masz brzydkie piersi.

Gość gość
Całkiem ładny biuścik.