Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu duzo ludzi ma kompleksy na punkcie polsliego pochodzenia

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
bo sie wstydzimy za Polaków... wieśniakow, zacofanych bydlaków, chamów, śmieci którzy potrafią za granicą upić kumpla po wypłacie a potem go okraść, ktorzy potrafią zabić o 1 euro, szmaty polskie ktore puszczają się z muslimami, murzynami, hindusami

Gość gość
jak wyzej-dodam ze gdybym byla polka to chyba bym sie zabila. na szczescie nie jestem, tylko mam jakies korzenie,ale to jak 5 woda po kisielu jak to sie mowi:classic_cool:

Gość gość
A niby czemu ma ktoś mieć kompleksy ze jest Polakiem ? Jesteśmy wielkim narodem Daliśmy wiele swiatowej kulturze i nauce. Wielu wybitnych ludzi zasluzonych dla ludzkosci bylo lub jest Polakami. Mamy wielki wplyw na świat. Oczywiście obecna ekipa rządząca wiele Polsce zaszkodzila ale naprawimy to juz niebawem

Gość gość
bo polacy sa zenujacy, glupi, nieudacznicy, pol swiata sie z nich smieje, pijacy... wstyd na swiecie sie przyznac, ze jest sie z polski. wolalabym miec paszport usa, albo nawet izraela, byle nie polski

Gość gość
Ja sie nir wstydze za Polakow. Niby czemu? Bo wiocha na wakacjach? Chyba nie widzieliscie brytyjskich turystow? Ze pijacy? Nie widzieliscie pijanych nastolatkow na Zachodzie? Nizsza kultura?To wsc***acie sie wteksty angielakich piosenek albobznajdzcie tlumaczenia

Gość gość
gość dziś przecież izraelski paszport już masz, po co palisz głupa?:classic_cool:

Gość gość
Polska to wielki kraj do ktorego dolaczaja tysiace osob z Ukrainy,Wietnamu,Armenii,Czeczeni i Moldawii

Gość gość
Ja jestem dumna ze swojego pochodzenia gdy mysle o moich dziadkach, rodzicach i polskiej historii, ale gdy jestem z granica nie od razu się przyznaje- polscy kierowcy, na kursach zawodowych kierowcow sa podawani jako przykład nieodpowiedzialnego pijanego kierowcy( puszczają filmiki z yt), polacy okradli...., polacy pobili...., i można tak wymieniac. podkladaja sobie swinie w pracy, obrobia duuuupe itp.

Gość gość
Jak można tak źle mówić o wlasnym kraju.To zaniedbania z domów gdzie rodzice to trutnie gapiace się cale dnie w TV.Zeby dzieciom nie zaszczepić patriotyzmu ? Wstyd.Co to za domy ?

Gość gość
Gosc 21;39 To winna rasizmu wobec Polakow z ktorym trzeva walczyc. Ostatnio np. pobili 11latka w Irl.Pln. bo byl Polakiem