Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włosy

Polecane posty

Gość gość

moje włosy wyglądają jak siano i są bardzo zniszczone już 15 cm od skóry głowy, są do ramion, zawsze były regularnie podcinane bardzo o nie dbam olejuję nakładam maski a nawet jem siemię lniane, nie używam lokówek suszarek prostownic, a pomimo tego są bardzo znisczone.Co mogę zrobić aby przestały się tak mocno niszczyć i Jak mogę je zapuścić>

jedynie co mogę polecić to jantar ale trzeba konsekwentnie codziennie smarować :( ja po miesiącu wymiękłam bo wygląda się jak zmokła kura :/ więc odstaw to może na późną jesień, ja wtedy też wznowię kurację. (apteka 13 zł)

Gość gość
Mam 17 lat. moje wlosy zawsze były bardzo krótkie, najdłuższe są teraz do ramion właściwie stoją w miejscu od 4 lat, kiedy urosną 5 cm muszę je obciąć bo są strasznie zniszczone i jeśli ich nie podetnę to niszczą się coraz wyżej ;/

Gość gość
czy jantar nie przesuszy mi włosów?

Gość gość
Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym z anny! Moje włosy fryzjerka ZAWSZE mi ucinala do ramion jak trochę zapuscilam. Ostatnio nie miała co scinac. A mam już do pach :) do tego z apteki green pharmacy jedwab na końcówki. Szampon najlepszy dove do zniszczonych włosów i ta sama odżywka do zniszczonych. Lub glisskur. I pijcie sok marchwiowy jednodniowy 6 dni w tygodniu. Powodzenia!

Gość gość
Sprawdź tarczyce i poziom żelaza we krwi bo one maja wpływ na kondycje wlosow

Gość gość
k******o spamerska zay****a przestań reklamować to zasdrane sreeena!!!! :o