Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres trwający 1 dzień

Polecane posty

Gość gość

Miała tak któraś z was? Generalnie mam tak, że trwa u mnie około 5 dni, z czego 2,5-3 dni tak normalnie, a te 2 to już takie są, ale nie ma. A tu takie zaskoczenie. Dostałam we wtorek nad ranem, cały dzień zalewało mnie, a z wtorku na środę już praktycznie nic i do teraz tylko wkładka, bo też prawie nic nie leci. Brudzę tylko tak jak pod koniec zawsze. Nie wiem co o tym myśleć. Zadzwonie jutro zarejestrować się do gina.

Gość gość
Ja mam dwa różne wyczyny mojego organizmu. Np. W parzysty miesiąc: 2 dni przed są plamki, po czym 3 dnia jest nie dużo nie mało, 4, 5 nuda, 6 dzień jak pierwsze dwa. W nieparzysty miesiąc: w spodziewanym dniu lub pół dnia wcześniej jebudu wszystko na raz, w nocy szał, po czym kolejny dzień nuda, a od 3 dnia plamki. Także przyjmuje, że czasami mam 1dno dniowy, bo reszta dni to luzik.

Gość gość
Też tak właśnie myślę, że może to jakiś kaprys mojego organizmu. Umówię się jutro do gina. Zawsze będę spokojniejsza, tym bardziej że nie pamiętam, żebym kiedykolwiek miała taką akcję :)

Gość gość
Nie lataj z takimi p*****lami. Ja tak mam od 15 lat :D

Gość gość
Nie idę tylko dlatego, cytologię muszę zrobić więc przy okazji zapytam :)

Gość gość
A test robiłaś?

Gość gość
Autorko jest teraz bardzo gorąco a to działa na miesiączkę.Pewnie przez te upały.A jak nie to takie miesiączki mogą się zdarzyć i nic nie znaczyć.Może miałaś cykl bezowulacyjny

Gość gość
poprostu taki okres i tyle w ciazy raczej nie jestes jak cie tak zalalo, jak bylam w ciazy w 3 miesiacu mialam 2 dniowe silne brazowe plamienia i tyle jednak to nie byla krew

Mogą być różne powody, albo jakaś ogólna niedyspozycja, albo po prostu, coś się podziało w naszym organizmie i tak wypadło. Czasem chodzi o stosowanie antybiotyku lub na przykład podróż. Na różne rzeczy reagujemy, nasz cykl również.