Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wstrząsnąć facetem!

Polecane posty

Gość gość

opisze po krótce.Cały czas kłóce sie z mężem o pieniądze,ja kupuje dużo dla dziecka bo rośnie szybko i co chwila a to bluzy za małe a to spodni brak itd.Zostawil mi troche kasy a on wyjechal zarobić.Codziennie mnie pyta ile mam jeszcze kasy,dodam że niema go już dość długo no a ja czasem wyjde do południa na kawe z koleżanką,czasami kupie to czego mi braknie,nie rozrzucam sie na kosmetyki ani ubrania.Dzisiaj też mnie skrzyczał że co ja robie że jak moge tyle tracić.Ja staram sie go wspierać i zawsze ma miłe słowa,a z jego strony nic tylko gdka o kasie i kłótnia na starcie.Tłumacze mu że syn co chwile coś potrzebuje itd...On sie staje coraz gorszy,wiem że bardzo mnie kocha bo za dużo już razem przeszliśmy,ale tym razem nie wiem mam sie przestać odzywać,albo ignorować?Nieumiem tak :(Prosze niech jakaś doświadczona kobieta da rade lub facet.

Gość gość
On sie staje coraz gorszy,wiem że bardzo mnie kocha bo za dużo już razem przeszliśmy, xxx tak sobie tłumacz

Gość gość
Kto z was zarabia Tylko mąż? Jakie są wasze dochody miesięczne? a jaki twój miesięczny koszt taki j.w (coś dziecku kupić to w domu coś braknie nie licząc rachunków ) ?

Gość gość
mieszkam u rodziców o zostawil mi 1000,mam jeszcze 400,on twierdzi ze rodzice wszystko powinni kupowac a mi wstyd i tez czasami zakupy im robie.niema go juz 2,5 miecha

Gość gość
Gdy faceta masz zawsze przy badaniu cipki u ginekologa i prodach wtedy Cię bardziej szanuje i nie oszczędza na Tobie.

Gość gość
zarabia tylko on,syn ma 1,3 roku

Gość gość
Ale napisz co musisz za ten tysiac kupic ? To na mc ?

Gość gość
"on twierdzi ze rodzice wszystko powinni kupowac" a to rodzice zrobili dziecko, czy on?... :o proponuje zrobic tak: spisac wszystkie wydatki, nawet najdrobniejsze, zrobic skany rachunkow za te wydatki i mu wyslac mailem, niech ma swiadomosc ile zycie kosztuje 1,400PLN na mc? jego chyba calkiem pogielo, ze to ma wystarczyc dla ciebie i dziecka...

Gość gość
ale cwaniak i menda! on chce się dorabiać kosztem twoich rodziców! twoi rodzice mają utrzymywać rodzinę którą założył, a on będzie sobie to co zarobi odkładał ale świnia!