Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lizal i calowal dziecko czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Lizal corke po twarzy i calowal ja potylku czy to normalne

Gość gość
Nie

Gość gość
Slyszalam o calowaniu ale o lizaniu? To chyba jakis pedofil

Gość gość
Nie chyba tylko raczej najpewno!!! Pedofil.

Gość gość
e tam ja w zabawie liznelam synka w policzek(5m) tak go to rozsmieszylo ze az z mezem dostalismy glupawki, wszystko zalezy od sytuacji i kontekstu...

Gość gość
tak ale kobiety maja inne emocje ja swoja dzidzie tez caluje po dupce i kazde inne dziecko poprzednie podobie nie zauwazylam zeby maz calowal ktores w dupke a tym bardziej lizal owczem caluje po poloczkach w czulko w glowke i tyle ten facet jakis nienormalny byl tez bym zwrocila uwage czy nie jakis pedofil

Gość gość
18:50 dziekuje za odpowiedz. On mowi ze zwariowalam ze to normalne lizac noworodka po twarzy a ja go wyzwalam ze jak pedofil ze bakterie a on smiech i po zlosci jeszcze 2 razy polizal. Taka awanture zrobilam ze mowil ze juz tego nie zrobi. Teraz to go tylko obserwuje. Zagrozilam mu ze jak bedzie tak robic wprowadze sie z dzieckiem do ojca

Gość gość
Skoro tak zareagował to myślę że nie masz się czego bać, facet po prostu kocha swoje dziecko. Ale durne baby zawsze widzą pedofila tam gdzie nie trzeba ale już przysłowiowego wujka gwałcącego dzieciaka to nie zauważą.

Gość gość
Hm, któraś tam wyżej napisała, że polizała dziecko po policzku dla zabawy i to jest w porządku. Inna pisze, że całowała dzieci po pupie i to też w porządku. A jeśli ojciec zrobi którąś z w/w czynności to już pedofil?! Niektóre kobiety naprawdę razem z łożyskiem wydaliły też mózg. To ojciec dziecka, który ma TAKIE SAME prawa i TAK SAMO kocha to dziecko. Dlaczego nie mógłby się tak samo jak mama powygłupiać z niemowlakiem? Najpierw odsuwacie swoich mężów/partnerów od dzieci, a później płacz, bo pomagać nie chce itp.