Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go zatrzymać

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim facetem w sumie od nie dawna. Ja mieszkam za granicą i on też ale inna niż ja. Latamy do siebie co dwa tyg na tydzień 10 dni. W tą niedzielę Wyjeżdża już do domu a ja czuje jak go tracę. Kiedyś non stop mówił do mnie kochanie skarbenku a przez ten tydzień jak przyjechał czuje jakby mnie unikał w nocy nie mogę się przytulić do niego a od trzwch dni nie chce ze mną sypiac W sensie uprawiać sensu W niedziele o 4 rano ma samolot. Boję się że powie mi ze to koniec W koło mi mówią że gdyby tak było nie wudawalby tyle kasy na latanie do mnie Ale ja czuje ze jest coś nie tak .Staram się jak mogę umilić mi wieczór. Zabieram na randki spacerki ale zero Romantyzmu. Jak sama go nie wezmę za rękę to mi jej nie da Mam tylko dwa dni Półtora bo ja lecę za chwilę do pracy a on zostaje z moją córka która go kocha jak swego ojca. Muszę go Zatrzymać proszę Powiedzcie mi jak

Gość gość
"która go kocha jak swego ojca" Facet spertalaj od niej :D

Gość gość
Oboje jesteśmy po rozwodzie Uważasz że kobieta która była bita Przez męża i która nie ma żadnej rodziny po za swoim Dzieckiem jest nic nie warta i nie zasługuje na to by być jeszcze w życiu Szczęśliwa? Też tak zawsze myślałam ale to on biegał za mną i to on mi wpajal że to nie prawda że każdy zasługuje na to Szczęście ja w Szczególności bo jestem wyjątkowa A teraz jak mu uwierzyłam i Zaufałam to czuje Ze on Odpuszcza :(

Gość gość
mi się nie chcę czytać nawet

gość dziś hahahah sorry :D autorko Autorka :D to działa jak sprzężenie zwrotne wiesz ? Im bardziej odcinasz mu wolność to tym bardziej on się oddala, puść procę to bedzie lepiej tak jak ma być

Gość gość
na siłę i tak nic nie zrobisz, na siłę go nie zatrzymasz to nie ma sensu jeśli ma cie zostawić to im wcześniej tym lepiej

Gość gość
Rano poleciał. Sama nie wiem co o tym mamyslec Z.jednej strony tak jak pisałam Wcześniej czuje jakby się Oddalal ale z drugiej strony zostawił bardzo dużo rzeczy swoich ubrań butów kosmetyków itp i kiedy zapytałam czy wszystko ma powiedział że tak Reszta Zostaje bo po co ma to wszystko ciągac za Każdym razem.

Gość gość
Ja go nie naciskam tak mi się wydaje. Nie należę do osób które uganiaja się za facetem wręcz przeciwnie od momentu rozwodu liczyła się dla mnie tylko córka. Nie lubię siedzieć w.domu tym bardziej że jest Dziecko więc wracając z pracy chciałam umilić wieczór nam wszystkim Nie jestem typem kobiety która cieszy siedzenie w domu przed tv

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Może poprostu chodzi o to że jest między nami różnica wieku 8 lat i mamy jednak inny tok myślenia Dodam.Tez że miesiąc temu podejrzewalismy że jestem w ciąży chyba nawet oboje byliśmy tego pewni kiedy się okazało że jednak nie to od tamtej pory pojawiły się jakieś takie Zgrzyty

Gość gość
Nie osaczaj go, bo faceci tego nie lubią ( chyba nikt nie lubi) spokojnie, niech się wszystko toczy swoim rytmem

Gość gość
Co Rozumiesz Przez słowo otaczanie? Podaj mi na konkretnych przykładach żebym wiedziała co robie nie tak

Gość gość
Miej go w d**e to od razu zacznie biegać za toba