Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwetta31

Objawy owulacji

Polecane posty

Gość Iwetta31

Hej Dziewczyny,mam pytanie..Planuje ciaze,w sierpniu zaczynam starania.Obserwuje swoj organizm,tzn sluz(czytalam,ze powinien byc wtedy jak kurze bialko)..Mam cykle 26dniowe,regularne,podobno owulacje mam w 12dniu..,jednak ostatnio taki sluz mialam w 9dniu.Jak to jest?czy ten sluz jest tylko w dniu owulacji?czy przed nia i zaraz po niej?jak jest u Was?pozdrawiam

Gość LaleczkaPapierowa
Może się po prostu kochaj w płodne dni bez macania śluzu? :) U mnie podziałało, u innych myślę też.

Gość Iwetta31
Tak,ale jeszcze chodzi mi o jedna rzecz,chcielibysmy sprobowac 3dni przed owulacja,bo wtedy podobno sa wieksze szanse na dziewczynke..

Gość Iwetta31
Wiadomo,ze najwazn.jest zdrowie dziecka,ale po cichu marzy nam sie corka.To 1ciaza by byla,ciekawe czy uda sie tak od razu..polacze kilka metod planowania plci,wiec zobacze co z tego wyjdzie

Gość gombi87
Ja właśnie zaczelam robić testy owulacyjne.. Podobnie jak Ty też chciałabym,, trafić" w córeczkę;) i dlatego chce ustalić moment owulacji żeby 3 dni przed działać;)

Tylko mam problem z ustaleniem owulacji, bo mam długie cykle 33-35dni:/ i dlatego kupilam sobie te testy..robię już 3 dzień z rzędu i ciągle negatywny..a zaczelam od 17dnia cyklu..

Gość gość
zamiast testów kup sobie mikroskop owulacyjny. dużo bardziej się opłaca, bo jest wielokrotnego użytku. z własnego doświadczenia mogę polecić afrodytę.

Gość gość
nie jestem autorką ale mam pytanie odnośnie tej afrodyty. sprawdzi się też w przypadku nieregularnych cykli?

Gość gość
Ja też w głębi serca marzę o dziewczynce:)

Gość gość
Ja juz w tym cyklu się pogubilam w 14dc śluz jestem jakby więcej ale nie rozciągliwy 16dc tak samo 17dc skok temperatury i śluzu mniej

Gość gość
I jak tam jest z ta płcią;-)