Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Dziś w pracy umieram...

Polecane posty

zaczyna byc romantycznie ... ❤️ Juk pisaleś cos o przelatujacej mlodosci, romansach. Rozwin temat. Jakas ciekawosc mnie ogarnela. NAGLE :classic_cool:

Gość gość
Miss pracuje w biurowcu - sprząta tam kible.

To dluga historia. W skrócie : Kiedyś jak byłem piękny , młody i stanu wolnego spotykałem się z kafeteriankani na piwo oraz pogadać ;) X na Terminatora się nie wybieram. Znam poprostu terminologię z pewnej książki o której ci kiedyś pisałem. X zniechęcać? Masz za wysokie mniemanie o sobie dzieciaku :p

pisz pisz prosze. Czytam to prawie z takimi rumiencami jak Greya ;-) proszacej kobiecie odmowisz? Jakie byly? pryszczate i zezowate jak ja? dodawales tabletek gwaltu do piwa czy raczej sam sie chroniles? w koncu to forum ero :classic_cool:

Napisz mi maila jak chcesz znać szczegóły. :) Żadna z tych Pań nie zasłużyła aby ją obawiać publicznie ;) X PS. Zrobiłem teraz okropnie wielki stolec :classic_cool: PS 2 wiem ze Cię interesuje :-D

Trochę przycichles po tym jak Cię zdemaskowli ale da się Ciebie wyłapać ;) . Nie powiem ze w pierwszej chwili nie lyknolem dobrego podszywu. Winszuje :)

nie pisze maili. juz mowilam ze milo mi jak domyslasz sie z kim piszesz, i wiem co potrafisz :-P :-) czyli byly pryszczate i zezowate bo na komplementy nigdy nie ma zlego miejsca ;-)

Jak chcesz. :D X Były piękne w swym niedoskonałościach :) myślę że za nawet poczucie humoru masz podobne do nich, pomimo że jesteś sporo od nas mlodsza ....

Gość le troll
nie podważaj mojej oceany Twojeog wieku :classic_cool:

podoba mi sie Twoja skromność i posłuszeństwo kobieto :D szcześliwy ten kto zaleje Ci formę :classic_cool: x x Żmiju - chciałbym mieć taka stabilną i rozwojową robotę jak Ty. Tak w ogóle stary to musimy iść na piwo :)

Przedstawię Ci na maila propozycję po zakończeniu mojego urlopu (tj. W sierpniu)

Chyba poczekam aż będzie na putlokerze . Tak jak Ty jestem hardcorem mrocznego klimatu 1 i 2 wiec boje się ze będzie chujnia jak z 4 gdzie kompletnie wszystko zj***li. X X Miss masz godziny pracy jak jedna kafeterianka którą znam :p

Trochę się boję wersji Cam bo w filmach SF ważna jest też oprawa wizualna. Oglądanie ostatnich Xmenow w wersji HD i kameralne to zupełnie dwa różne światy. Polecam Ci , jeżeli jeszcze nie oglądałeś ExMachina. Dobre solidne kino bardziej psychologiczne niż fantastyczne .