Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza_bella1234

Prezerwatywa w środku !

Polecane posty

Gość iza_bella1234

hejj mam mały problem :/ wczoraj kochalam sie z mym chlopakiem W DNIU OWULACJI ! on oczywiscie mial prezerwatywe i juz raz doszedl ale kontynuowalismy dalej , zmienialismy pozycje itd , w pewnej chwili zauwazylismy ze nie ma prezerwtywy na sobie , nie bylo jej nigdzie wiec mielismy pewnosc ze jest we mnie . poszłam do łazienki i probowalam wyciagnąc ale NIC . mialam przeczucie ze jest we mnie ale nie dotykalam jej , byla dosc głębko. po poł godziny moze dłuzej uparty chłopak probowal wyciagnac i okazalo sie ze prezerwatywa jest głeboko . po kilku podejsciach prezerwatywa zostala wyciagnieta . nasienie bylo w koncówce prezerwatywy ale bylo go bardzo malutko czyli nie wszystko bylo w prezerwatywie :/ Pytanie : czy jest mozliwośc ze sie jakims cudem wylało we mnie ? czy jesli to byl dzien/noc owulacyjna to jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciąze ?? PROOOSZE O Jak najszybsza odpowiedz :( pomocy !

Gość gość
na pewno coś tam wyciekło wiec nie zasniesz spokojnie przez kilka nocy,ja tam straszyc nie lubie ,ale tak powstał mój syn

Gość gość
naprawde ??? :/ i tez mialas tak w dniu owulacji ?? po jakim czasie zauwazylas ze cos jest nie tak z Twoim organizmem ??

Gość gość
Kup ellaone jeśli nie jesteś gotowa na dziecko. Nie ma co rozmyślać i czekać na cud

Gość gość
To się mogło zdarzyć na serio,sam maiłem taki przypadek z dziewczyną.Prezerwatywa się zsunęła i utkwiła głęboko w środku,mówiła, że ją czuje ale nie może wyciągnąć,po chwili udało mi się ją jakoś wyjąć a ona mówi, że chyba jest przerwana bo dalej ją czuje,pogrzebałem trochę i wyciągnąłem jeszcze jedną:O

Gość gośćta od syna
tak podczas owulaji,kochaliśmy się dosyc intensywnie i nie zauwazyliśmy,początkowo byłam załamana bo zaczęłam studia,ale jak się urodził to nie żałowałam ,teraz idzie do technikum i strasznie sie cieszę że go mam ,a studia skończyłam :)

Gość iza_bella1234
gość dziś i co dziewczynabyla w ciazy ??

Gość gość
Idź do gina i poproś o tabletkę po.

Gość gość
myslisz ze doszlo do zaplodnienia? bo sama jestem ciekawa

Gość gość
??????????

Gość gość
jeste tu ktos ??

Gość gość
Ciąża to nie choroba.Nie trzeba do bzykania stosować metod z XVII wieku.Picz/ka to studnia bez dna.