Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

guzek w płatku ucha.

Polecane posty

Gość gość

Normalnie takie pecha to tylko ja mogę mieć. Nie dość, że mam tyle problemów i nie wiem w jakiego lekarza włożyć najpierw ręce to jeszcze wyszło mi coś na uchu. W lewym dolnym płatku ucha mam jakiś guzek. Nie wiem co to. Dotknęłam sie wczoraj przypadkowo i wyczułam. Nie bolało. Przed ani w trakcie. Dziś boli bo co chwila dotykam i gniotę. Mam 4 dziurki w tym uchu. Ten guzek jest kawałek dalej od piwerszej dziurki. Czyli nie jest tam gdzie ona tylko trochę niżej. Co to kurde może być?

Gość gość
Też miałam kiedyś coś takiego (wielkości sporego ziarnka grochu). W końcu pękło samo i się zagoiło. To chyba coś w rodzaju kaszaka. Wydaje mi się, że warto z tym iść do dermatologa.

Gość gość
A mogę zadać ci pytanie - miałaś to bardziej na zewnątrz? Ja mam to wenątrz jakby np ciało obce uwieżione w środku. Na zewnątrz z jednej i drugiej strony nic nie widać. Jest mniejsze niż zairnko grochu. Też boję sie że to może byc TO. Wycztatałam że to spore zjawisko. A nie lepiej chirurg, który to usunie? Jak zacznie rosnąć i boleć np? Maści chyba na to nie ma.

Gość gość
up