Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

elfka98

laboteq tone opinia

Polecane posty

witam czy kto艣 za偶ywa tabletki laboteq tone interesuje mni opinia na ich temat

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Antena 139
Do艂anczam si臋 do pytania. Mam straszny problem z du偶ymi piegami i zamierzam spr贸bowa膰 laboteq tone tylko zastanawiam si臋 czy warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba jeszcze za wczesnie na opinie bo s膮 na rynku od niedawna. Tez jestem ciekawa czy faktycznie rozjasniaja przebarwienia. Tez chcialabym sie ich pozbyc raz na zawsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 stosowa艂? Czy faktycznie rozjasniaja przebarwienia? Czy mo偶na je stosowac te偶 w wakacje czy lepiej poczeka膰 do wrze艣nia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuje ,ale nie wierze ze mi pomog膮....Kupi艂am aby nie za艂owac ze wszystkiego w tym kierunku nie sprobowa艂am.....:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe jak d艂ugo trzeba go stosowa膰, 偶eby by艂 jaki艣 efekt...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! ;) Dzi艣 kupi艂am te tabletki i poinformuj臋 Was o efektach (lub ich braku) :P

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! ;) Dzi艣 kupi艂am te tabletki i poinformuj臋 Was o efektach (lub ich braku) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie mo偶na kupic te tabletki ? Czy tylko przez internet ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobitki popatrzcie na sk艂ad i opis produktu : "wyci膮g z zielonej herbaty zapobiega powstawaniu nowych przebarwie艅" Pij臋 tylko i wy艂膮cznie zielon膮 herbat臋,codziennie, litrami. Gdyby zaobiega艂a powstawaniu przebarwie艅 nie mia艂abym tego problemu a niestety mam. Laboteq ton to najprawdopodobniej kolejne placebo, kt贸re pomaga ale wyszczupil膰 nasze portfele :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, tabletki laboteq tone stosuje juz drugi miesiac. U mnie juz po tygodniu widzialam efekty rozjasnienia. Dxiala mie tylko na piegi ale i na ogolny stan skory. Dla mnie rewelacja. Polecam sprobowac chociaz jedno opakowanie, nie jest to az taki spory koszt a warto. Napewno taniej niz u dermatologa czy kosmetyczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laboteq Tone to jedna wielka 艣ciema. Zwyk艂e tabletki z witaminami i minera艂ami plus dodatki zi贸艂, a one lepiej smakuj膮 zaparzone ni偶 w tabletce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 chcia艂am kupi膰 ten preparat i kilkakrotnie zastanawia艂am si臋 nad sk艂adem witaminy, minera艂y za偶ywam na co dzie艅, zielon膮 herbat臋 te偶 pijam litrami od 15 lat jedyne co mnie zastanawia to ten wyci膮g ze stokrotki czy jako艣 tak, mo偶e to jest ten magiczny sk艂adnik ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam. Zjadlam 3 opakowania a efektu brak. Naciaganie biednych ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumie ?jak mozna pisac ze zjadlo sie 3 opakowania i nie ma efektu?ja po jednym opakowaniu bym zrezygnowala.Natomiast ja juz 3cie opakowanie kupilam dlatego bo sa super plamy przebarwienia bardzo sie rozjasnily juz po pierwszym opakowaniu zauwazylam zmiane.Kto ma problem z przebarwieniami mocno polecam tabletku rewelacja.W razie pytan jemk@vp.pl prosze pisac jak ktis mysli ze nie prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzisiaj wzielam pierwsza tabletke zobacze jakie beda efekty . mysle ze warto sprobowac chociasz jedno opakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne ze tak.Zobaczysz efekt po pierwszym opakowaniu zobaczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytanie do dziewczyny z postu z dnia 16.10 jaki ma rodzaj przebarwien?ja mam ostude po pigulkach nie wiem czy te tabletki zadziwiaj膮.i na jakiej cz臋艣ci twarzy masz przebarwienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edka0
U mnie 1 opakowanie tabletek...zadzia艂a艂o!:)) Mam du偶e przebarwienia pos艂oneczne, nie tylko na twarzy ale te偶 kilka plamek na r臋kach i 艂ydkach, na dekolcie. Ju偶 w trakcie kuracji widzia艂am efekty, jeszcze zanim wzi臋艂am 1 opakowanie plamki mocno zblad艂y, z ciemno br膮zowych zrobi艂y si臋 jasno br膮zowe a nawet raczej be偶owe a ich granice si臋 zatar艂y :) Przypadek?? Ja w艂a艣nie kupi艂am drugie opakowanie tabletek i polecam, na przebarwienia po s艂o艅cu na pewno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc X
Witam. Tabletki kupi艂am 2 tyg temu i juz widz臋 efekty. Sk贸ra jest jasniejsza, g艂adsza i nabra艂a pi臋knego r贸偶owegi koloru. Przebarwienia s艂oneczne i plamy na twarzy sta艂y si臋 mniej widoczne. Dodam ze mam problem z przebarwieniami po oparzeniu twarzy i po licznych zabiegach dermatologiczno-kosmetycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam te tabletki wszystkim maj膮cym plamy po s艂o艅cu. Ko艅cz臋 bra膰 pierwsze opakowanie i efekty s膮 widoczne. Plamy s膮 nadal ale du偶o ja艣niejsze, ju偶 nie s膮 tak widoczne jak kiedy艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale marketing szeptany,ale wszystko si臋 robi dla poprawy sprzeda偶y czego艣,co nie ma prawa dzia艂a膰 :-D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat jestem osob膮 ktorej nie zale偶y na reklamie... Napisa艂am tylko swoj膮 opini臋. Mi tabletki pomog艂y i jestem zadowolona z rezultatu. Amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmm ciekawe, a dlaczego to nie ma prawa dzia艂a膰? Nie wiem mo偶e to zbieg okoliczno艣ci 偶e mi plamy zacz臋艂y si臋 rozja艣nia膰 w momencie kiedy zacz臋艂am bra膰 tabletki. Ale skoro nie widz臋 innego powodu to twierdz臋, 偶e to dzi臋ki nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam! A ja mam takie pytanie do os贸b kt贸re przetestowa艂y produkt: Czy wasza sk贸ra, poza przebarwieniami zrobi艂a si臋 bledsza? Ja nie mam problemu z piegami, ani przebarwieniami za to jestem fank膮 porcelanowo-艣nie偶no bia艂ej sk贸ry i zastanawiam si臋 czy te tabletki w czym艣 by mi pomog艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam,nie kupujcie tego suplementu!! Pochlonelam cale opakowanie,a przebarwienia caly czas s膮 i nawet nie zrobily sie bledsze. B臋d臋 pr贸bowa膰 innych sposobow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶am , 偶e laboteq tone dzia艂a. Ju偶 po 2 tygodniach zauwa偶y艂am popraw臋. Plamy z kt贸rymi walczy艂am od lat zacz臋艂y bledn膮膰 i zmniejsza膰 si臋 . Jestem zadowolona z efektu , a koszt tabletek w por贸wnaniu z innymi preparatami , kt贸re pr贸bowa艂am jest nie wielki- wystarcza na m-c . polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam!! Stosowa艂am laboteq tone! przebarwienia znikaja!!! Ale zauwa偶y艂am 偶e od kiedy zacze艂am je brac mam uczulenie na s艂once! Objawia sie to wysypk膮, b膮mblami( pokrzywka). Czy ktokolwiek z was te偶 zauwa偶y艂 takie objawy po stosowaniu Laboteq Tone????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za 偶y艂am juz jedno opakowanie i efekt贸w rozjasnienia brak. Tak jak by艂o tak jest

Udost臋pnij ten post