Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19Zmaartwiona1997

Chcę już się kochać z chłopakiem! :(

Polecane posty

Gość 19Zmaartwiona1997

Mamy 18 lat i jestesmy ze sobą od 1,5 roku. Ja jestem gotowa juz od jakiegos roku i bardzo bym chciala się z nim kochać. Nie zmuszam go do niczego bo nie o to przeciez chodzi. Tylko ze ja nie widzę przeszkód, ufamy sobie, wspieramy sie, jesteśmy już dość długo razem i mi naprawdę na nim zależy. Jemu na mnie też bo często okazuje mi uczucia, zaskakuje mnie, daje mi kwiaty, słodycze. Ostatnio budzę się rano, a on siedzi przy moim łóżku. No ogólnie to najkochańszy chłopak jakiego znam, mój pierwszy poważny zwiazek i bardzo mi zależy żeby był moim pierwszym. On ogólnie ma opory i nie tylko jeśli chodzi o seks. Przy znajomych jest bardzo przebojowy, pewny siebie i ja też zawsze go widziałam jako takiego "wodza". Ale jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to jest totalnie nie po drodze... Mam wrazenie że nie chce żebym go "tam" dotykała. Za to on nie ma problemu żeby zrobił mi minetke czy palcówkę. Ostatnio myślałam, że już w końcu będziemy się kochać, bo moi rodzice wyjechali i mieliśmy cały dom dla siebie. Wszystko wskazywało na to że już do tego dojdzie ale wtedy on powiedział że "jeszcze nie teraz". Za tydzień jedziemy razem nad morze na weekend i chciałabym żeby tam już do czegoś mięzy nami doszło. Jak mogę go przekonać, zachęcić? Nie chciałabym jednocześnie wywierać presji...

Gość 19Zmaartwiona1997
Nie jest gejem... Jestem jego pierwszą dziewczyną, może stąd wynika ta nieśmiałość?