Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellaaaaaa12345

Prezerwatywa została w środku w dniu owulacji .

Polecane posty

Gość bellaaaaaa12345

hejj mam mały problem :/ wczoraj kochalam sie z mym chlopakiem W DNIU OWULACJI ! on oczywiscie mial prezerwatywe i juz raz doszedl ale kontynuowalismy dalej , zmienialismy pozycje itd , w pewnej chwili zauwazylismy ze nie ma prezerwtywy na sobie , nie bylo jej nigdzie wiec mielismy pewnosc ze jest we mnie . poszłam do łazienki i probowalam wyciagnąc ale NIC . mialam przeczucie ze jest we mnie ale nie dotykalam jej , byla dosc głębko. po poł godziny moze dłuzej uparty chłopak probowal wyciagnac i okazalo sie ze prezerwatywa jest głeboko . po kilku podejsciach prezerwatywa zostala wyciagnieta . nasienie bylo w koncówce prezerwatywy ale bylo go bardzo malutko czyli nie wszystko bylo w prezerwatywie :/ Pytanie : czy jest mozliwośc ze sie jakims cudem wylało we mnie ? czy jesli to byl dzien/noc owulacyjna to jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciąze ?? PROOOSZE O Jak najszybsza odpowiedz .. pomocyyy !

Gość gość
Z takimi pytaniami to idzie się do ginekologa i on będzie wiedział co tobie jest potrzebne.

Gość gość
A co taka bida ze jedna prezerwatywa az do zdarcia :D

Gość gość
ojojojojojojoj :( nie chce cie martwic ale zostaniesz mama na 100 % gratuluje :)

Gość gość
NIE MOŻLIWE, w czasie okresu nie ma jajka do zapłodnienia, przedmówca pała z biologii

Gość gość
ale ona nie miala okresu pisze jak byk . OWULACJA TO NIE OKRES ...

Gość gość
no wlasnie. owulacja to nie okres. to JAJECZKOWANIE wiec jak nie wiesz co to jest to sie nie wypowiadaj i nie wprowadzaj dziewczyny w bład . prawdopodobienstwo zajscia w ciąze wedlug mnie wynosi 99 %

Gość gość
Nie becz. Zobacz w dniu owulacji nie jest powiedziane ze zajdziesz bo po pierwsze skąd wiesz że nie przesuneła sie pare dni w przud lub w tył... A po druge jeśli owulacje niałaś rano a kochałaś się wieczorem to twoje jajeczko już stracił do tego czasu zdolność do zapłodnienia bo posiada ją max 12 h i plemniki też potrzebują czasu żeby tam dotrzeć... Po trzecie pomyśl o parach starających sie o dziecko bo robią to co mc w dni płodne a czasem wiele czasu trzeba aż babeczka zajdzie. Nie panikuj będzie dobrze

Gość gość
Dlaczego nie weźmiesz tabletki po? Skoro wiesz jakie jest ryzyko?

Gość gość
A ja się pytam po co zakładasz 3 czy 4 już temat? Zapisujesz prawdopodobieństwo, które Ci podają i wyciągasz z tego średnią? Idź czym prędzej do apteki po EllaOne zamiast dupę na kafeterii truć.

Gość gość
Ruchoaj się dalej