Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest już taki wiek że nie chce się poznawać nikogo nowego

Polecane posty

Gość gość

? Mam 30 lat, nie chce mi się już poznawać facetów do roli "tego jedynego", poza tym zauważyłam, że nawet znajomości z koleżankami szybko się rozpadają. Czy w wieku 30 lat człowiek jest już wypalony życiem i pracą i bazuje na znajomościach, które zawarł do końca studiów?

Gość gość
Najwyraźniej :P Chociaż ja po studiach też zawarłam znajomości, ale to z osobami młodszymi od siebie. Reszta trzyma się swojej bezpiecznej paczki.

Gość gość
mhm, moze tak jest, ja mam 34 lata, mieszkam w warszawie i juz praktycznie nie mam znajomych, nie mam gdzie ich pooznac

Gość gość
Ja specjalnie mieszkam wynajmują pokój w mieszkaniu, w którym żyją jeszcze 3 osoby, dzięki temu mam z kim pogadać na co dzień, czasem się pobawić, czasem też poznać kogoś jeszcze.

Gość gość
jeszcze masz czas.

Gość gość
kiedys podobal mi sie facet. oboje jestesmy samotni.ale nie bedziemy razem.

Gość gość
Mnie też się już nic nie chce, a mam 31 lat

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie ma takiego wieku i nie ma takich ograniczen. Przez cale zycie mozna poznawac nowych ludzi jesli sie tego chce. Trzeba tylko do tego odpowiednio podchodzic. Poznawczo. Poznawanie "tego jedynego" to z zalozenia ograniczenie sie do okreslonej listy wymagan i "sortowanie" tylko i wylacznie wedlug tej listy. Pocaluj zabe a zamieni sie w ksiecia .... albo w ropuche. Historia kafe zna takie przypadki.