Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakardowe firanki w oknach to wioska ? Czy mozna zalozyc krotka do balkon. ?

Polecane posty

Gość gość

Mam okna balkonowe i wkurzaja mnie juz te dlugie zakardowe. Co powiecie ?

Gość Pffffff Pf
Nie to forum. Zapytaj na forum "Dom itp"

Firanki do salonu - http://www.veronatextil.pl/produkty/firany-fantazyjne-do-salonu.html Salon to miejsce, gdzie przyjmujemy gości i spędzamy czas z najbliższymi. W aranżacji tego pomieszczenia starannie dobieramy wyposażanie oraz dodatki, aby stworzyć przytulną i ciepłą atmosferę. Istotnym elementem w projektowaniu wystroju wnętrza są także firanki. Dekoracja okienna salonu jest kwintesencją, a zarazem doskonałym dopełnieniem pozostałych elementów pokoju.

Gość gość
Wczoraj jakiś dureń wyszukiwał stare tematy o kupie i reklamował środek na sraczkę. Dziś kolejny dureń wygrzebuje tematy o firankach... :/

Gość gość
Wioska

Gość gość
moje firany żakardowe kosztowały 500 zł i są z******te :-)

Gość gość
Ogólnie każde firanki w oknach to wioska. Najfajniej wyglądają domy w których w ciągu dnia przez okno od frontu widać okno od ogrodu jak i sam ogród/podwórko, czyli przestrzeń na wskroś. Rozumiem zasłony lub rolety na wieczór przy zapalonym świetle, ale w ciągu dnia najatrakcyjniejsze są gołe okna z wyeksponowanymi fajnymi delikatnymi dodatkami na parapecie. Nie lubię tych zasłaniaczy. Jakby nie wiadomo co mieli do ukrycia ...jakieś zwłoki w szafie co najmniej.