Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian V

Poznam samotną mame

Polecane posty

Gość sebastian V

w miare zadbana, bez długów, chętna na wyjazd za granice

Gość Ghost_young
Może jeszcze frytki do tego, pryszczaty baranie?

Gość gość
A czemu akurat mamę? Nie lepiej kobietę bez takich zobowiązań? Sam masz dziecko?

Gość Ghost_young
Bezmózgie lolitki, te barany dodają takie tematy i ogłoszenia po to aby na was zarobić. Nic nie wiecie? Jesteście aż takimi idiotkami? W wiadomościach o tym trąbią. Ostatni przykład to baran, który założył grupe na Fb 'zbieram wszystkie kobiety, których nie stać na wakacje' oferował (właściwie oferowali' bo było ich trzech) wyjazd do Hiszpanii, a kiedy takie idiotki jak wy, połasiły się na to, wylądowały w przytułku dla bezdomnych na Ukrainie. Każda poobijana i każda bez jednej nerki. Wiem, że wszystkie kobiety do 35 roku życia są bezmózgimi lolitkami, myślące wyłącznie o kasie, ale otwórzcie choć trochę te zalane oczy. Idiotki

Gość gość
Taaa bo nerki sie wycina metoda chalupnicza. Pierw daj jakies sprawdzone info a nie jakies mizdu p**du

Gość Ghost_young
His infernal majesty. Nie zazdroszczę inteligencji. A propo, co to ma znaczyć 'ci, którzy nie modlą się do Boga, robią to do Szatana'?

Gość Sebastian V
dlatego mame bo one są stabilniejsze, troche w życiu przeszły i bardziej żyją realiami niż młode puste lalki barbie bez obowiązków. Nie jest to jakiś przekręt.

Gość gość
Jestem zadbana, nie mam długów,ale za granicę nie jadę.:-)