Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona qwerty

Przyczyny dlaczego kobiety piszą z innymi będąc w związku

Polecane posty

Gość gość
oj tam oj tam. :D prosze nie ubliżac moim partnerkom byłym i obecnym. :classic_cool: :D

Gość gość
same sobie ubliżają zadając sie z takim dupkiem :D

Gość gość
to tylko znajomosci wirtualne (jak w temacie), wiec trudno nazwac to jakims 'zadawaniem sie'... ...tym niemniej, ktos, widzę, zazdrosci... super, chociaz troche pociechy w życiu. :D :classic_cool:

Witam. Ja rowniez pisze a wlasciwie flirtuje z innym facetem. Mieszkamy w tym samym miescie ale jeszcze sie nie spotkalismy chociaz bylo blisko.. W moim zwiazku nie jest najlepiej.. rozmowy z Nim sa jakas taka odskocznia od codziennosci.. Jest zupelnie innym facetem niz moj maz i to mnie w Nim kreci! Zauroczylam sie chyba Nim, Jego osobowoscia.. Nie chce chyba skonczyc tej znajomosci, w pewnym sensie potrzebuje jej.. Nie wiem co robic dalej.. Myslalam nawet o rozwodzie bo nie jestem szczesliwa ale boje sie tego wszytkiego.. Jest ktoras z Was w podobnej sytuacji? pozdrawiam

Gość gość
Piszą z innymi bo są szmatami i potrzebują uwagi innych mężczyzn, a nie tylko swojego bo lubią czuć się pożądane i w ten sposób się dowartościowują. Jestem kobietą i nigdy nie pisałam z innym niż ze swoim mężczyzną będąc w związku ponieważ go szanuje, siebie szanuje i jest jedynym mężczyzną który może znać moje troski, życie, uczucia...

Gość gość
Ja pisuje, ale staram sie unikac flirtowania,choc bardzo mnie kusi aby poflirtowac i poswintuszyc, nie wiem czemu tak jest, w zwiazku wszystko w porzadku, nie nudze sie nie chce dowartosciowac, jakas sila mnie ciagnie:D

Gość gość
17:38 To co robisz na forum erotycznym, chyba jednak czegos Ci brakuje, w przeciwnym razie, nawet nie pomyslalabys, żeby zajrzeć na taka strone.

Gość gość
z kochankami si robi takie rzeczy których nie robi sie z mężami/ zonami. i dlatego tu się pisze:)

Gość gość
A co w tym złego że się pisze?

Na poczatku zaczelo sie niewinnie, luzne rozmowy itd.. a pozniej te rozmowy przerodzily sie w kolezenski flirt.. I wszystko byloby ok gdyby ten facet mi sie nie spodobal! wiem ze oszukuje meza, ze to juz jest zdrada emocjonalna ze bede potepiona przez niektorych ale chyba i tak wszystko sie konczy powoli i nie wiem czy jestesmy w stanie to uratowac. a te rozmowy z Nim po prostu mi pomagaja dzialaja kojaco, zapominam o swoich problemach itd. I nie chodzi mi tutaj tylko o seks. Ktos kto nie jest nie byl w takiej sytuacji nigdy tego nie zrozumie.

Gość gość
Amazonko rozumiem :)

Gość gość
Rozumiem :)

Gość gość
Jak uważacie kobieta pisząc z obcym facetem szmaci się czy każdy może rozmawiać z każdym?

Gość gość
Bez sensu pytanie! Ja uwazam ze to nic zlego rozmwawiac/pisac z innym facetem pod warunkiem ze jest to traktowane jako kumpelska rozmowa bez zadnych podtekstow. Dlaczego kiedy kobieta rozmawia/pisze z innym jest juz traktowana jako "szmata"?! A facet to ok kiedy rozmawia.. Nie rozumiem glupiej polskiej mentalnosci!

Gość gość
Amazanko Wyglada cudnie, On jest moja połówka która spotkałam za późno :( i bez rad proszę tych nie potrzebuje

Gość gość
Amazonko *

Gość gość
Czujemy się samotnie, niezrozumiane przez naszych facetów, niedoceniane,a miło jest usłyszeć komplement od mężczyzny, nawet obcego :)

Gość gość
Gość 21.29 masz jakiś kontakt priv do siebie? Chciałabym z Toba porozmawiać! Pozdrawiam Amazonka

Gość gość
Ja czuje sie samotnie jakos, juz nie ma czulych gestow komplementow itd.. i milo je slyszec od obcego faceta :)

Gość Pytga
Ja piszę z kilkoma Nie czuję się z tym źle bo mój partner woli komputer, telefon, grę niż być ze mną więc mam inne osoby które są mną zainteresowane. Ogólnie zastanawiam się nad zakończeniem tego "związku"

Gość gość
Pytga ja mam podobnie. Wydaje mi sie ze chyba sie soba znudzilismy ze nie zalezy nam tym zeby odbudowac to co bylo..