Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Londyńczycy kto ogląda.

Polecane posty

Gość gość

Lubię serial londyńczycy fajny jest uwielbiam Rome Gąsiorowska jest fajna i fajnie gra.

Gość gość
a na ktorym kanale leca?chetnie poogladam jeszcze raz...

Gość gość
Polonia i TVP HD.

Nie oglądam tego. Według mnie jest to bardzo denna produkcja i widziałem o wiele lepsze polskie seriale i polskie odcinki. Ten tutaj moim zdaniem jest do niczego. Nic się tam nie dzieję ciekawego a ten angielski co tam jest to możecie mi wierzyć woła o pomstę do nieba..

Nie oglądam tego. Według mnie jest to bardzo denna produkcja i widziałem o wiele lepsze polskie seriale i polskie odcinki. Ten tutaj moim zdaniem jest do niczego. Nic się tam nie dzieję ciekawego a ten angielski co tam jest to możecie mi wierzyć woła o pomstę do nieba..

Gość gość
stachs co ty opowiadasz angielski mają akuratni dużo się nauczyłam z serialu ponieważ bardzo dobrze wymawiają poszczególne wyrazy . Film bardzo fajny.

Gość gość
Ja właśnie oglądam pierwszy odcinek na ipli i bardzo mnie wciągnęło. Bardzo denerwuje mnie ta blondynka ze wsi co jechała do Wojtka. Taka naiwniara.

Gość gość
Świetny serial często do niego wracam.

Gość gość
Jak wnerwiająca jest ta Asia z Mazur. Jakie ma aspiracje...

Gość gość
Najbardziej lubię Darka, Panią Ninę, Marcina, Andrzeja, no i nawet Paweł. Bardzo im kibicowałam. Ale za to ta Aśka to tak p*****lnięta że cały czas chciałam żeby coś się stało. Taka nieżyciowa. Już wolałabym aby Andrzej był z Kingą niż z tym przygłupem. Wiochmenka od tipsów. Jeżeli takiego pokroju Polacy wyjeżdżają to ja dziękuję. Bardzo dobrze ocenili jej rolę na filmwebie - najniższa spośród wszystkich aktorów występujących. Dalej rola Ewy. Wszystko ok ale po co się puszczała z muzułmaninem?