Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weisberger

Lubię kiedy kobieta...

Polecane posty

Nie jestem poetą jak Tetmajer, ale też napiszę co lubię: ...kiedy przestaje się opierać o pozwala złapać za biodra, przycisnąć do siebie stojąc plecami do mnie ...kiedy lekko chrząka jakby upominając o przyzwoitość gdy przyciskam swoje przyrodzenie do jej pupy ...gdy lekko wzdycha kiedy czuje jak mój czlonek wpasowuje się pomiędzy jej pośladkami a dzieli nas tylko jej lekka sukienka i moje spodnie ...gdy mruczy całowana po szyi, dotykana wzdłuż talii bioder ...gdy sama obejmuje mnie za szyję i odchyla się do tyłu, jakby oczekując na więcej ...gdy wypina swoją pupę ku moim biodrom by jeszcze mocniej go poczuć, gdy pociera się zmysłowo o niego ...gdy odwraca się sama i zaczyna całować w usta, łaknąc namiętności, pozwalając ssać jej rozchylone usta I wiele więcej... Czy jest jakaś kobieta która zechce podzielić się tym co lubi? Czekam... weisbergergolf@gmail.com

Lubię sama odwrócic się do mężczyzny, złożyć pocałunek na jego ustach,poczekać na jego reakcję a gdy go odda poddać się i całować bez opamiętania... Gladzac jego plecy i tyleczek na początku tylko przez spodnie ;-)

Na początku laskocze, potem powoduje przyjemny dreszcz na całym ciele,powoduje bezwarunkowe rozchylenie ust i delikatne ciche westchnienie ;-)