Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana basia

moja córka hce wyjść za mąż za lenia i narcyza

Polecane posty

Gość zatroskana basia

Proszę poradźcie mi co mam robić.Moim zdaniem córka zniszczy sobie życie,idąc na studia chce zamieszkać ze swoim chłopakiem,zapatrzonym w swoje mięśnie leniem.Nie należymy do ludzi,którzy kazali swojemu dziecku zaczynać od zera bo musi dojść do wszystkiego sama,więc ma już samochôd,mieszkanie,jakieś tam pieniążki na start.Nie miałabym nic przeciwko mięśniakowi,ale rozmawiałam z nim wielokrotnie i on nie widzi nic złego w tym,że nie pracuje i nie ma żadnych perspektyw na przyszłość.Boję się,że to córka będzie pracować,sprzątać,prać,gotować,a gdzie studia?Wcześniej miała marzenia,a teraz?Idzie na studia,o których wcześniej nie chciała słyszeć tylko dlatego,że on jest w tym mieście(jest na ostatnim roku studiôw,po których będzie odpoczywał,a kredyt studencki wziął).Nie chce żeby zniszczył jej życie!

Gość gość
Czyli on też studiuje ? Tak ? Więc będzie pracował po studiach . Chyba się czepiasz ...Radzę Ci się nie " wtryniać " w życie Twojej córki ( to jej wybór ) Im bardziej będziesz przeciwko niemu - tym bardziej ona będzie za nim ...

Gość zatroskana basiagość
Przepraszam,za hce,naie zauważyłam błedu

Gość zatroskana basia
Właśnie powiedział,że nie będzie pracował bo jest za młody,że chce się bawić

Gość zatroskana basia
Poza tym my nie chcemy go utzymywać,a jeśli tego nie zrobimy to córka się poświęci

Gość gość
To niech się poświęca jak jest głupia.

Gość gość
bardzo dobrze je jest głupia widocznie ma to po matce ;)

Gość gość
Oj tam oj tam ...Już z góry zakładasz czarny scenariusz ...( nie lubisz go ,no nie ? ;) )Wiem ,wiem też dla swojej córki bym chciała księcia Wiliama ale cóż - będzie co będzie ... Jak odetniesz córkę od kasy to on szybko wezmie się do roboty ( jeżeli się kochają ) ...a jak nie to jej może się szybko znudzić takie życie ( a domyślam się ,że jest przez Was rozwydrzona ) Co ma być to będzie ...wyluzuj

Gość gość
przestań dawać córce kasę to się facet szybko zmyje

Gość gość
Sorry zle wychowaliscie swoja corke, bo nie liczy sie z wasza opinia I!!! Wszystko dostala za darmo I nie szanuje .jedyne co mozecie zrobic to ja oswiecic chce isc na studia to za swoje!! Lepiej zeby stracila rok niz cale zycie bo ona I tak na studiach swojego faceta sponsorowac bedzie jest glupia I nie zna zycia musi sie sama nauczyc !!! Nawet jakbyscie jej kase na studia dali to chce byle co studiowac byle byc blisko faceta! Dla mjie z gory jest to hezsensowne!

Gość gość
Chce sie nauczyc co to zycie? To bez waszej pomocy! Chyba ze chcesz zeby zmarnowala sobie zycie! Jak zobaczy jak ciezko jest to szybko wroci

Gość gośćzatroskana basia
Bardzo dziękuję za rady,może i źle ją wychawaliśmy,miała wszystko.Odcięciem od kasy zagroziłam to poszła do pracy ,a mnie się serce kraje

Gość gość
Lepiej jak ci sie kraja serce teraz niz przez cale zycie bo takie kobietki jak twoja corka przyciagaja zlych typow!!!

Gość gość
ojojojojojoj! poszła do pracy to straszne, wstrząsające - pewnie tego bidulka nie przeżyje

Gość gość
Obawiam się że nie wpłyniecie na decyznje córki im więcej będziecie jej odradzać tym bardziej będzie trwać przy swoim. Uważam że ona sama musi się przekonać się o tym kim jest jej chłopak. Wiem że łatwo się doradza w sytuacji gdy nie chodzi o własną córke ale ja pozwoliłabym jej odejść a jeśli jest tak jak mówicie to na pewno do was wróci pozwólcie jej uczyć się na własnych błedach.

Gość gość
co to za głupia moda, żeby dzieci chronić przed pracą i wszystko podstawiać pod nos??? robicie z dzieci kaleki ale widać, że wam to pasuje bo całe życie chcecie nimi kierować

Gość zatroskana basia
Przeżyje,ale to nie o to chodzi.Pracuje w każde wakacje od kilku lat,ale pieniążki były dla niej,na zakup czegoś co naszym zdaniem było zbędne.Mimo,że jest jedynaczką uczyliśmy ją szacunku do piniądza,ale teraz tyra dla niego!Ma kilka godzin wolnego i tak drugi miesiąc,widzę potworne zmęczenie,ale cóż.Tak nie lubimy go,ale nie za to kim jest,ale jaki jest.Nie wybieram córce faceta bo i mi nikt nie wybierał,ale nie potrafię do niej dotrzeć jest w tego nieroba tak zapatrzona

Gość gość
Musi osiagnac dna zeby sie obudzic , trudno sa faceci ktorzy rzeruja na takich kobietach! To nie milosc to chec ustawoenia sie na przyszlosc! A jak corka chce wyjsc za niego za maz to albo ja wydziedziczcie albo nie wiem jak do corki dotrzec!!

Gość zatroskana basia
Jeszcze raz dziękuję za rady.Tylko będzie ciężko:'( :'( :'( :'( :'(