Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos w dzisiejszych czasach stosuje jeszcze prezerwatywy czy wszyscy jada

Polecane posty

Gość gość

hormonach??

Gość gość
Ja mam spirale. I żadnych tabsów ani gumkę używać nie muszę.:-)

Gość gość
Antykoncepcja hormonalna czy wkładka bez hormonów nie chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową.

Gość gość
My uzywamy

Gość gość
my tez :)

Gość gość
Czy w lecie chodzicie w gumofilcach? to nie jest sex tylko Pier/dolenie Czy całujesz się przez szybę?

Gość gość
Czy lubisz mieć zaropiałą tzipę ?

Gość gość
Najlepiej zakleić kropelką i się nie ruchoać

Gość gość
My, po 10 latach tabsów przeszliśmy na gumy.

Gość gość
Czemu po taki8m czasie tabletek zmieniliscie nagle?

Gość gośćcoktochce
Stosowałam NPR (metody naturalne) przez 20 lat.Żadnych wpadek. Z powodów leczniczych mam wkładkę hormonalną. Na pewno lepsza gumka niż hormony.

Gość gość
Od 7 lat stosujemy metody naturalne. Żadnej wpadki. Nigdy nie brałam hormonów.

Gość gość
gość dziś Czemu po taki8m czasie tabletek zmieniliscie nagle? vvv Bo chcemy odczekać pół roku po hormonach i potem jechać już bez zabezpieczenia ;)

Gość gość
Boże czy tylko ja sie boje hormonow? Czasami czuje sie jak alien z tym...

Gość gość
a ja sie boje gum

Gość gość
gumy to ryzyk fizyk ...

Gość gość
dlaczego facet nie potrafi nauczyc sie wyjac o czasie albo dokonczyc reka.......z moim ex nigdy nie uzywalismy niczego bo potrafil wyjac o czasie ......leniwi ci nowoczesni mezczyzni

Gość gość
wystarczy się opanować w konkretne dni, bądź zasięgnąć w tym czasie innych rozwiązań i żadnej wpadki nie będzie.

Gość grucjan
My stosujemy gumki. Bralam tabletki ale żadne nie byly ok. Juz nie licze ile ich bylo. Po pierwsze sucho po drugie tycie po trzecie brak ochoty, senność bóle dosłownie wszystkiego. Mój organizm po prostu nie tolerował hormonów. Nie stosuje ich od ponad pól roku- okres sie wyregulował ale suchość została a nigdy na to nie narzekałam. Ogólnie jestem teraz bardziej podatna na infekcje intymne. Tabletki narobiły tylko niechcianych schorzeń i tyle. Jezeli poprawnie stosuje sie gumki to jest to bardzo dobre zabezpieczenie :-)

Gość gość
ja też nie stosuję hormonów. Stosujemy metodę objawowo-termiczną. Bałabym się jednak sama interpretować pomiary więc kupiliśmy komputer cyklu cyclotest. Robi to za mnie. jest to bardzo wygodne i skuteczne.

Gość gość
Jak sie sexu korzysta 2 razy do roku to tak może być. Nowoczesne kobiety korzystające z sexu muszą stosować metody dla nich bezpieczne,więc nie naturalne

Gość gość
gosc 13,25 ma racje

Gość gość
tylko że PRAWIDŁOWO stosowany npr ma taką samą skuteczność jak hormony. Tylko że prawdziwy npr a nie kalendarzyk.

Gość gość
Tylko co to za przyjemność kochać się wtedy kiedy ochota jest najmniejsza, a kiedy ma się ją na prawdę w dni płodne to trzeba się powstrzymywać... Dziękuję, postoję.

Gość gość
Jak bierzesz tabletki, to libido moze w ogole spasc na leb i nie bedzie dni, kiedy sie bedzie bardzo chcialo.

Gość gość
Ja mam uczulenie na prezerwatywy.. Stosujemy "stosunek przerywany". Tak wiem niby żadna antykoncepcja jednak jak facet ma wyczucie to działa jak widać u mnie po 2 latach ;) hormonów nie biorę bo nie chce sobie nic pakować w młody organizm a jak dziecko wyniknie z przerywanego to trudno, ciąża to nie choroba, urodze, wychowam jak każda matka.

Gość gość
Taaak przerywany stosunek skąd to znam, dziś jestem mamą dwójki chłopców z takiego zabezpieczania. Wiadomo gumka nie zawsze jest pod ręką a nuż się uda:P:P Teraz jestem na pigułkach a osłonowo na układ krążenia i wątrobę przyjmuję harmonellę. Czuję się dobrze więc myślę że mój organizm dobrze toleruje terapię hormonalną.

Gość gość
Nie mam wyboru, u mnie terapia hormonalna zmniejsza ryzyko powstania kolejnej cysty endometrialnej. Jedyny problem jaki miałam przy tabletkach antykoncepcyjnych to suchość pochwy ale hydrovag poradził sobie z nim. Koleżanka poleciła mi te globulki, już po tygodniowej kuracji było zdecydowanie lepiej, stosuje je cały czas (dwa razy w tygodniu) – profilaktycznie dla podtrzymania efektu.