Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia.

Polecane posty

Gość gość

Co w takiej sytuacji?

Gość gość
Ja odpuszczam ci winy w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. Idź i nie grzesz więcej :)

Gość gość
Dzięki ale zastanawiam się serio.

Gość gość
Właśnie odpuściłem ci grzechy. Jesteś wolna :) A księdzu za karę nie daj w Niedzielę na tacę.

Gość gość
Idź do innego księdza, wkońcu Ci któryś da.

Gość gość
Ok, to ja ci odpuszczam te grzechy rozpustnico:D

Gość gość
Nie dales mu w lape to nie dal rozgrzeszenia. Kiedys ludzie odkupowali swoje grzechy placac pieniedze...:-D Trzeba bylo od razu sie pytac ile za to rozgrzeszenie, wtedy prawdopodobnie bys nawet nie musil ich wymieniac :-D

Gość gość
A, po co Ci rozgrzeszenie, skoro chcesz trwać w grzechu? Bo, gdybyś nie chciała, to byś je dostała... Chyba, że chodzi o aborcję na przykład, to musisz iść do biskupa lub wyznaczonego w diecezji księdza, który daje rozgrzeszenie z takich grzechów, gdy się żałuje.

Gość gość
Chodzi o to, że pomogłam koleżance w dokonaniu aborcji.

Gość gośćkkas
więc piekło czeka

Gość uwaga nic nie bylo prawda
w tamtym roku poszlam do spowiedzi-zeby sie powyglupiac opowiadalam intymne zmyslone rzeczy,ksiadz byl bardzo zainteresowany moimi analnymi stosunkami,i jak mu powiedzialam ze mialam 3 facetow jednej i tej samej nocy i co z nimi robilam to juz mu chyba pala pod sutanna stanela z podniecenia,mowilam mu tez ze faceci lubia mi lizac ci::pe,ciekawe co sobie ksiadz pomyslal o mnie?

Gość gość
Do autorki tematu Poważnie, żal jest mi ciebie szczerze żal.

Gość gość
19;52 - czemu jest Ci mnie żal?

Gość gość
martyna 33 dziś czy ty kiedykolwiek widzialas H:pU:pJA? czy tylko widzialas h:pu:pja Prawika 24 lata? nie pie:prdol o biblii ,biblia jest napisana przez jakiegos pastucha

Gość gość
Pewnie był gangbang z księżami. To jest grzech ciężki

Gość gość
Podstawowe pytanie, czy Ty żałujesz tego grzechu. Jeśli nie, to nie możesz dostać rozgrzeszenia, bo z woli trwasz w grzechu. Jeśli powiedziałabyś, że żałujesz, nie żałując, Spowiedź byłaby nieważna. Natomiast, jeśli żałujesz, to z takim grzechem, jakim jest współudział w aborcji, musisz iść do wyznaczonego w diecezji kapłana, który będzie mógł Ci udzieli rozgrzeszenia po szczerym wyznaniu grzechów.

Gość gość
zawsze bylam ciekawa-gdzie i do kogo idzie sie ksiadz spowiadac?musi sie wyspowiadac bo sie chodzi wyzyc do agencji?i moczy wacka w ci:ppie i to jest przeciez wielki grzech,a ma zyc tylko dla boga w celibacie....

Gość Obciąganie na ekranie
Ja to mam w dupie KK i ich pierdolę w dupę :D

Gość gość
ja daje ci---/py komu tylko moge dac i kto tylko chce,i nie musze sie z tego spowiadac,co kosciolowi do tego?NIC!

Gość martyna 33
Gość 19.55 Swoją wypowiedzią pokazałeś tylko jakim idiotą jesteś

Gość gość
martyna 33 wczoraj Gość 19.55 Swoją wypowiedzią pokazałeś tylko jakim idiotą jesteś A ty jaka glupia k//ur((wa jestes

Gość gość
DO MARTYNA 33 21:13 Proponuje Martynie dobre ru/chani/e. Kobieta nie dopchnieta to wredna sucz która wszedzie widzi zło i demoralizacje. Martyna to Typowa dewota zaniedbana przez męża/ stara panna/rozwodka/wdowa. Brakuje jej jednego- sprawnego bolca :p

Gość gość
Ja wam wszystkim w tym temacie odpuszczam grzechy w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego :) Teraz jesteście już czyste i możecie przyjąć Ciało Chrystusa aby napełnić się Duchem Świętym. Idźcie i nie grzeszcie więcej, bo niewiadomo kiedy znowu spotkacie mnie na Kafe :)

Gość martyna 33
Gość 14.40 Właśnie ja mam super życie. Mam wspaniałego męża i fantastyczną córkę.

spowedz jest zgodna z pismem sw sam jezus kazał apostołom spowiadac a co do czy do ucha czy na głos to bez ruznicy

Gość gość
"Chodzi o to, że pomogłam koleżance w dokonaniu aborcji. " z tej samej wypowiedzi widać że nie żałujesz tego, a aborcja to pozbawienie życia człowieka którego Bóg do tego życia powołał. Jak się nie mylę to pomocnictwo w aborcji tak samo jak aborcja czy wykonanie aborcji wiąże się z ekskomuniką a tu już nie wiem czy każdy ksiądz może ją znieść, raczej nie.

Gość gość
@martyna333 "Właśnie ja mam super życie. Mam wspaniałego męża i fantastyczną córkę. " -szczerze wątpię, jak ktoś na forum odciąga ludzi od spowiedzi raczej fajnego życia nie ma