Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto wpływ polowań na psychikę dziecka

Polecane posty

Gość gość
to są kooorfa kretyni ewentualnie kretyn pipsał ten artykuł. zabijac rannego psa myśliwskiego mozna jak sie poluje dla jedzenia albo gdy prowdzi sie kocczowniczy tryb zycia żeby nie zdychał w samotności i nie cierpiał. zabijanie psa mysliwskiego bo sie nie nadaje do polowani przez cweli najczęściej bogatych to jest przejaw debilizmu. inaczeh tego nazwac nie można. zgodnie z zasadą jaką wydaje sie, że kierują sie ci myśliwi zabijający ranne psy powinni takze zabijać swoje własne dzieci. takie to bezsensowne myśliwsrtwo dla sportu popiertolonych umysłowo dekli

Gość gość
wydaje im sie, że bezwzględnośc to atrybut mysliwego a tak nie jest. mysliwstwo wzieło sie z walki o przeżycie. mysliwy kochał swoje osy i nigdy nie zabiłby ich bez potrzeby. bez potrzeby nigdy nie był nigdy okrutny bo to bezsensowne tracenie energii. nie wiem co mam powiedziec o współczesnych mysliwych....powinno sie ich odstrzelić dla dobra całej zdrowej populacji mysliwych o ile taka jeszcze sie ostała

Gość gość
już pomijam cała bzdurność mysliwstwa jako sposobu regulowania populacji...niech koorfa pozwolą polowac głodnym to sie wyreguluje. to jest kpina. zezwolone przez prawo mordowanie w imie psychopatycznych i sadystycznych zapędów. to koorfa nie śą żadni myśliwi. to są mordercy. każdy traper innuita, albo inny człowiek zywiący rodzine i siebie polując widząc tych pedałów w lesia,tundrze czy gdziekolwiek odstrzeliby ich od razu nawet kosztem utraty posiłku na tydzień. to są chwasty, doopki i tchórze bez krztyny rozumu. wpusć takiego w las to wszyscy wpromieniu 100 km zdechną z głodu

Gość gość
i powiem to prosto w oczy kazdemu "mysliwemu" nie pamiętam jak sie nazywali ci posłowie o których tam mowa ale są to według mnie cwele, kooorfy i pedały. mozna mnie cytowac. Jak będę miał okazje kiedys bo bez mrugnięcia okiem was koorfy zastrzele.

Gość gość
juz pomijajaac waszą bezuzytecznosc to powinno sie was po każdej kadencji wpuszczać na golasa do lasu w liczbie obietnic wyborczych, których nie zrealizowaliście i urządzic na was polowanie. moze to by was koorfa nauczyło odpowiedzialności i ostudziło troche pęd ku władzy

Gość gość
Mięsa nie jecie? Jeśli jecie to stulcie pyski. Te zwierzątka z mięsnego są w tysiąc razy gorszych warunkach zabijane :O Prawdziwym sadyzmem jest kupowanie jajek z 3, mleka uht, i 3miesięcznych kurcząt a nie normalne myślistwo (normalne, a nie wydziwione w stylu polowania na wilki czy inne trofea). A jak ktoś tego nie rozumie to tylko świadczy o jego bestialstwie. Czego oczy nie widzą, to sercu nie żal, co?

Gość gość
i jeszcze jedno: prawdziwy myśliwy dobijajacy psa poświęca na to bezcenną amunicje. nie dlatego, ze sie naoglądał zjepanych fimów o jepniętych psychopatach tylko z szacunku dla niego ryzykując w zasadzie własne życie. moze koorfa kupta se ckm dekle i strzelajta do kur bo nie chcą znosić jajek ze strachu? co za kooorfy popiertolone. i takie mendy i przychlasty rządzą tym krajem. i jak tu ma byc dobrze?

Gość gość
ja nie o tym koorfa cweu. czuytac nie umiesz? a może umówisz sie na polowanko ze mna. weźmieny po giwerze wejdziemy w las i zobaczymy kto kogo upoluje chętny jestes przychlaście? to dawaj koorfa panie wielki mysliwy bez potrzeby. co ty mi tu o jedzeniu miesa piertolisz pedale? chcesz mi wmówić że oni to wpiertalaja to co upolowali. zamknij ryj kooorfa debilu zjepany bo ci kooorfo zaraz jaja oberżne tempym nozem patafianie

Gość gość
"normalne myyślistwo" normalne myslistwo to jest wtedy jak nie masz co jeść i chcesz coś upowlować żeby nie zdechnąć z głodu. to nie jest normalne myślistwo. to w ogóle nie jest myslistwo padalcu. nie denerwuj mnie bo jak mi podniesiesz ciśnienie jeszcze bardziej to nie ręcze za siebie

Gość gość
i czego mieszasz w to ludzi? sami se zabronili polowac koorfa? nie. zabronili im ci którzy sie terz szwendaja w orszakach znagonka, dzifkami, skrzynką wódki i cygańską orkiestrą po lasach

Gość gość
dlatego wole jarka z kotem niż bronka radziszewską cimoszke palikota pawlaka i reszte z zamordowaną sarną

Gość gość
niedługo zamontują w lesie brońń sprzężoną z kamerami na podczerwień i będą polowac nie wstając z łózka uzywając do tego pilota. to są zjepy i trzeba ich albo leczyc albo zastrzeic jak sie strzela do wściekłego psa

Gość gość
Zobaczcie ile trupów macie teraz w lodówce. Zwierzęta które całe życie męczyły się w klatkach, były szprycowane niewiadomo czym itd. Ale najlepiej rzucać się do jakiegoś małego % a samemu obżerać się schabowym i szynką :O

Gość gość
następny wymysł: polowanie z nagonką" no ta. mam lepszy pomysł. może podpalić las z jednej strony i sie ustawić z drugiej w trzech rzędach z karabinami, granatami, artyleria i koorfa .....polowac polować i polować.czyz myśliwstwo nie jest piekne?

Gość gość
słuchaj kooorfa. po pierwsze nie bardzo kto ma wybór niz zreć hodowlane mięcho naszprycowane truciznami. to jeden z powodów dla których nie można polować. zwykły człowiek ma zakaz polowania nawet jak umiera z głodu i nawet jak populacja jeleni osiągnie poziom, w którym jelenie będą stały w pieciu rzędach jeden na drugim to jak jakiegoś zabije i zje to pójdzie siedziec za kłósownictwo. natomiast szlachta reguluje populacje masowo nawet jak już nie ma co regulować. nie zmieniaj tematu bo tu nie o okrucieństwie lodówkowych morderców jest mowa. dodatkowo oni sami nie zabijają zadnego stworzenia. jeść trzeba ale nie znaczy to, ze można urządzać sobie rzezie w lasach bo i tak juz jest okrutnie. mylisz pojęcia. to elity w polsce i na świecie zajmują sie "polowaniami" dla sportu a raczej dla możliwości zabijania. ktos im broni żręc to czym nas sami karmią?

Gość gość
to daje pojęcie za kogo ci ludzie tak naprawde sie mają i jak zamierzają korzystac z władzy. tu nie chodzi o żdne piertolone regulowanie czegokolwiek poza ich poczuciem bezkarności i poziomem ego. co jeszcze będą regulowac? liczebność drzew w lesie albo grzybów? z c***ja spadłeś kooorfa deklu piertolniety?

Gość gość
co do samych mysliwych to osobiśie dobrałbym im sie doopy za łamanie ustawy o okrucieństwie wobec zwierząt w przypadku mordowania psów. tu jest szkopół. od tego są odpowiednie służby ludzie łozą na schroniska i nie będzie jakis c***j jeden z drugim odstrzeiwał sobie współpracowników. policjantów i żołnierzy tez zaczną odstrzeliwac jak zostana ranni?

Gość gość
" no sorki aspirancie ale jestes rany i nie nadajesz sie do dalszego polowania. wiem, że prawo tego zabrania ale jako, że cie kupiłem i utrzymywałem to papa"

Gość gość
co tam policjantów. sędziów. po c***j im płacić emerytury jak sie nie nadaja juz do osaczania zwierzyny. no to siup: sędzia sądu rejonowego anna maria wesołowska służąca krajowi przez tyle lat jak równiez szeroko rozumianej rozrywce odchodzi na emeryture i w ramach nagrody za wierną slużbe otrzyma czape w łeb

Gość gość
ja nie wiem podejrzewam, ze ta afera jest celowo nagłaśniana w ramach przetasowań na górze i troche niżej. trzeba zmotywować urzędników średniego szczebla do wiernej służbie nowej ekpie...czyli tak naprawde tej samej ekipie. nie potrzebnie sie bulwersuje ale mnie wkooorfili z tymi psami mendy.

Gość gość
ja nie wiem kooorfa. debilizm to cecha predystynująca do władzy czy pojawia sie dopiero później. zna ktos odpowiedź? ja bym nie popuścił jakby sie jakis koleś przyznał do odstrzelenia rannego psa, który ewidentnie jeszcze nie dogorywał skoro sam wrócił z polowania. jak ktos sie tym nie zajmie to ja montuje jakąs giwere bo nie mam zamiaru czekac na to co tym przychlastom jepnie do łba podczas popijawy. może bedeą se chceili zapolwać na człowieka albo zgwałcić jakąś nastolatke. przecież to kooorfa nieobliczlne jest

Gość gość
idx pan panie tera do lasu kooorfa na grzyby albo se pochodzic. a tu koorfa polowanie szlachty.....pincet psów...1000 ludzi z dzidami i dzwoneczkami kooorfa, na szpicy patrol komandosów z bronią automatyczną z rozkazami eliminowania "zamachowców" przez to koorfa sie w pale nie mieści co oni wyczyniają

Gość gość
może jeszcze niech zatrudnia paziów, doboszy, minstreli i kuchnie polowa z hiltona? teren zamknięty ewakuacja ludności z powodu wielkopańskiego polowania posłów na sejm rzeczypospolitej polskiej ludowej. na c***j ja to czytałem sie tylko wkooorfiłem

Gość gość
zapomniałem o "szlacheckiej" przed rzeczpospolitej. i patrz ze sie kooorfa kleszczy nie boja. widocznie maja jakies antidotum niedostępne dla zwykłego chłopa pańszczyxnianego, którego chroni sie przed śmiercią zakazem gospodarki leśnej:D ja piertole. jak ktoś pójdzie na następne wybory to jest dla mnie skończony debil osioł i powinni go wpuścić do lasu razem z tymi dzikami, zającami i jeleniami, na które polują

Gość gość
Wkoorfiłes się i ja też. Jak masz dwie giwery idę z tobą. Odstrzelić tego gnoja co zabił psa. Wiernego psa, który nawet ranny wrócił. Po pomoc bo wierzył tej. K*****ie

Gość gość
mam pytanie do mysliwych. w jaki sposób polowanie z nagonką i psami umozliwia wyselekcjonowanie osobników przeznaczonych na odstrzał wg kryteriów, które jak sobie wyobrażam, powinny decydowac o odstrzale? psy są uczone, ze należy zaganiac tylko osobniki stare albo z takim a takim porożem? a może nagonka ma specjalne dzwoneczki, któe informują zwierzyne, któa jest bezpieczna a która ma ucziekać? mógłby mi jakiś myśliwi przybliżyc tajniki tej zaszczytnej służby regulowania populacji w trosce o to, żeby mi sie jeleni i wiewiórki nie szwędnały po balkonie a dziki nie pakowały do łózka? pytam z ciekawości bo bardzo mnie to intryguje szczególnie w kontekście tej dobroczynnej a wręcz zbawiennej dla okolicznej ludności słuzby. jak to jest? czy jak odstrzele pieć samic dzika to jest to samo jak gdybym odstrzelił pięć samców? jaki wpływ ma to na populacje i możliwości regeneracji, która zdaje sie jest brana pod uwgę przy ustalaniu sztuk na odstrzał bo przecież kooorfa nikt nie chodzi z długopisem i nie liczy dzików. jest tu kooorfa jakis jepany myśliwy?

Gość gość
ryby maja wymiary i okresy ochronne. co chroni zwierzyne leśna przed unicestwieniem z rąk szaleńców twierdzących że działają na jej korzyśc? holokaust to też było w trosce o liczebność populacji?

Gość gość
Bo problemem są K*****y bez uczuć. Bogate zdemoralizowane K*****y bez uczuć.

Gość gość
może skoro sie tak toszczycie o to zeby jelonki nie pozabijały sie w tłumie to je zagnajcie na ogrodzony wybieg i hodujcie. bedzieta mogli se chodzic liczyc i strzelac. na c***j to ma sie męczyć w lesie? wy sie musita nachodzic, psy nabiegać. bez sensu. przecież was interesuje jedynie moment oddania strzału i widok umierającego stworzenia. nic więcej. nie polujecie. strzelacie. zwierzyne tropią psy naganiaja naganiacze. to nie jest polowanie. powinni tego zakazać i apeluje do wszystkic, którzy mają na to wpływ łącznie ludźmi z wymiaru sprawiedliwości o to żeby to zakończyli. bo jak nie to ja to zakończe