Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto wpływ polowań na psychikę dziecka

Polecane posty

Gość gość
wystarczy jeden dwóch martwych "mysliwych" i sie polowania skończą tak szybko jak zapada decyzja o ich rozpoczęciu. gwarantuje wam, żze żaden odważny myśliwy nie zajrzy do lasu w sytuacji kiedy polowanie okaże sie niebezpieczne.

Gość gość
janie mówie, że ja ich zabije...nigdy w zyciu. nie jestem mordercą:) ale zdarzają sie różne przypadki. a to drzewo komuś spadnie na kapelusz a to jakiś niewybuch z czasów wojny...psa może coś upiertolic i sie wsćieknie. aż dziwne że do tej pory nic takiego nie miało miejsca. zgodine z prawami statystyki niebawem powinna nastąpić czarna seria takich przykrych wypadków

Gość gość
o albo dzik na sterydach:) przez przypadek zabłąkał sie na gospodarstwo hodowcy siń i naszamał paszy ze sterydami. wex tera takiego zastrzel szajbusa.mówie wam ja bym przeczekał aż zginie z dwuch czy trzech bo statystyka nie kłamie. no ale jak uważacie:)

Gość gość
"myśliwi" kooorfa. koń by sie usmiał. wy koorfa nawet muchy byście nie upolowai bez lepu i sprayu, po którym zapada w letarg. pewnie jak wam kobita nie wypnie doopy, nie ściągnie portek, nie postawi w pół godziny kooootasa i nie powie że macie najwieksza faje w lesie to nawet se nie możeta p******* nieudacznicy. koło myśliwego to wy nawet nie staliście

Gość gość
ale pewnego pięknego dnia go poznacie. będzie was obserwował waszą bezmyślność pewność siebie, drogi którymi chadacie, sklepy w których kupujecie, przydupasów, których zatrudniacie do pisania przemówień, szoferów któzy was wożą....a jak juz będzie wiedział owas wystarczająco dużo to na was zapoluje;) a potem powiesi sobie wasze poroże obok krzyża w sejmie:) taki los was czeka lamusy

Gość gość
Nie tak dawno słyszałam że"myśliwi" czytaj K*****y bez uczuć. Obdarli ze skóry jeszcze żywe bo ciężko ranne ale żywe zwierzę. Film trafił do sieci. Potem wraca taka K****a do domu do dzieci 'bo to przykładny tatuś i mąż i prezes korporacji. Dobry człowiek przecież.Taka K*****^a jest zdolna do wszystkiego.Może szyć w piwnicy kostium z ludzkich skór ale dopiero wtedy by gnoja skazali a jakże. Jeleń i jego ból kiedy go skórowali żywcem Nic nie znaczy. Sądów to nie obchodzi Kary żałosne i symboliczne. Cierpienia zwierząt to zabawa dla K*****w. Nie ma Boga.

Gość gość
4;12 oglądałam ten film (nie dałam rady calego)myślałam ze mi serce pęknie bogacze nie poniosą żadnej kary skur/wysyny

Gość gość
akurat to czy jest bóg czy go nie ma jest nieistotne w tym przypadku. ale może nie będe sie juz rozwijał bo i tak za duzo gadam:)

Gość gość
dlatego trzeba rozpierdzielić te wszystkie układy dla tych pieprzonych bonzów bo jeden drugiemu du/pe kryje bo czują sie bezkarni a czy to bedzie demokratycznie czy nie to mam gdzieś taki sadysta powinien gnić w pierdlu a on nie poniósł żadnej kary bo był ważniakiem

Gość gość
częsć tego wszystkiego jest robiona pod pubike. powodów może być wiele. co do tych frajerów, którym to sprawia przyjemnośc i nie wiedzą w czym biorą udzial to ich dni są policzone bo sami robią jako przynęta. ci którzy nie robią jako przynęta i nie wiedzą jaka jest prawdziwa "duchowa" strawa prawdziwych elit i zabijają bo im sie wydaje, że to polowanie to skończeni kretyni. w zasadzie to mi ich żal. w większości robią to dla dreszczyku emocji tudzież wydaje im sie, że właśnie to powinni robic ludzie z ich pozycja/na ich stanowisku itd. dla tych mam przykra informacje. w przyrodzie raz sie jest mysliwym raz ofiarą. drapieżników jest wiele a brak ostrozności i umiaru w polowaniu kończą się tragicznie. niestety cięzko to zrozumiec korporacyjnym weteranom opierającym swoją kariere o l*******gizm i składanie ofiar ze słabszych od siebie. ci siebawem sie przekonaja, że władcom tego świata niekoniecznie chodzi o zachwianie naturalnej równowagi wśród drapieżników i sami stana sie ofiarami polowania. długo by tłumaczyć. jedno jest pewne. debili trzeba eliminować

Gość gość
co do polityków to wole sie nie wypowiadać. wątpie czy większości z nich nawet jeżeli przygarneli ich do jakiejś loży pomoże ich pozycja. dobra w doopie to mam.

Gość gość
To jest sadyzm. Sadyzm jest obrzydliwa dewiacją ponieważ K****a bez uczuć ma orgazm tylko wtedy kiedy napawa się cierpieniem ofiary. Eskaluje to cierpienie aby ofiara za szybko nie umarła. Nie ma takich słów żeby wyrazić co ja czuje w zamian za te zwierzęta. Nie ma takich kar. Sadystom należy się piach.

Gość gość
to ja chyba jestem sadystom bo czasami sobie wyobrazam co zrobie co poniektórym jak ich upoluje:D

Gość gość
nawet nie brakuje mi motywacji chociaż zastanawiam sie czy bea mi ja chcieli jeszcze podwyższyć jakąs odsiadką albo innym przykrym incydentem.

Gość gość
chociaż wystarczy że sobie przypomne jeden i moja inwencja twórcza w kwestii zadawania bólu rośnie niemiłosiernie

Gość gość
To jest coś innego to jest gniew. Dlatego nie oglądałam tego filmu w sieci bo wiedziałam że musialabym zrobić coś takiego tym gnojom czego mi zrobić nie wolno.

Gość gość
dlaczego ci nie wolno? jak będziesz tak podchodziła do prawy to na następnym filmie wystąpisz w roli jelonka

Gość gość
musisz zrozumiec,, że to sa gówniarskie zachowania niedorozwojów psychicznych, którzy dzieki panującemu obecnie etosowi skoorfysyństwa wspieli sie na jakies tam lokalne wyzyny i epatuja tym co według nich zapewniło im sukces. wyobrażają sobie, że są lwami, wilkami c***j wie czym jeszcze, nadludźmi, wilkołakami. trzeba ich dla ich własnego dobra wyprowadzic z błędu:)

Gość gość
chociaz nie. wiekszośc z nich wyssała majatek i wpływy z mlekiem matki.ci robia to bo czują ze nie powinni byc tu gdzie sa. sami koorfa nie wiedza jak tu sie dostali to se inscenizuja ze są wielkimi myśliwymi z dziada pradziada i sie brandzlują w krwi zabitych zwierząt. to skończeni degeneraci umysłowi i emocjonalni. trzeba im ulżyc bo aż sie o to proszą

Gość gość
dochodzi tu jeszcze pewnie grupa tych, którym nigdy nie stawiano żadnych granic wychowywano w kulcie zwycięstwa i przekonaniu o nadprzyrodzonych mocach. ci to juz w ogóle nic nie czuja. motaja sie z nudów. tu zabiją jelenia tam zgwałcą jakąs biedna nastke. są oderwani od rzeczywistości nie znają własnych ograniczeń ani realiów prawdziwego życia i walki.

Gość gość
trzeba by ich gdzieś wysłac na prage bez kasy i ochrony to by im sie wyprostował swiatopogląd:D

Gość gość
Już byłam jelonkiem powiem ci dlatego wiem co czują wszystkie jelonki i niejelonki. I powiem ci że że dobrze się pociska głodne kawałki dla najedzonych żółwi na forum. Nie zrobisz im nic. Rozumiesz.Nic.

Gość gość
no ale widocznie "polowanie" i strzelanie do bezbronnych spanikowanych zwierząt stanowi dla nich wystarczajace wyzwanie po którym wacają do domu i bzykaja jak mae resoraki na silnik elektryczny:D to biedni ludzie. woleliby więść spokojne zycie ale czuja sie obciażeni aurą wielkości, która zobowiazuje chociazby do takich formalnych aktów desperackiej przemocy

Gość gość
nie musze im nic robic. sami se to zrobią:D jak to byłas jelonkiem? chcesz o tym opowiedziec?

Gość gość
Jeśli umiesz im coś zrobić to wyjdź za mnie za żonę:-) Bonny i Clyde

Gość gość
takie indywidua nie maja szans. w końcu dojadą ich sprytniejsi i mądrzejsi oraz zdjący sobie sprawe z własnej śmiertelności. to nieuniknione

Gość gość
ja piertole pierwszy raz ktos mnie prosi o ręke. czekaj musze sie ogarnąc z tego szoku:D

Gość gość
To się ogarnij. Kwiatów ci nie dam sorka bo lubię żywe.:-)

Gość gość
Ja miałbym poszanowanie dla myśliwego gdyby spełniał 2 warunki; 1. Polował wyłącznie z głodu mieszkając na totalnym zadupiu. 2. Gdyby polował na tym samym poziomie co zwierzę czyli: bez teleskopu, broni palnej, cieplutkiego ubrania, termosu i kanapek, samochodu i wszelkich dogodnień obecnych czasów. Nie imponuje mi i nigdy nie zaimponuje mi ktokolwiek kto szpanuje bronią i myśli że jest taki "genialny". Nienawidzę takich ludzi. Mięsa i pochodnych zwierząt nie jadam.

Gość gość
nie wiem czy to ma sens. wiesz o co chodzi.to może nas oderwac od zadania. zacznie nam byc zal życia, seksu, miłosci motylków w brzuchu i rabatków w ogródku. potem dojdą dzieci itd może sie jeszcze nad tym zastanowisz?