Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto wpływ polowań na psychikę dziecka

Polecane posty

Gość gość
Głupi jesteś człowieku oj głupi. Szkoda gadać. Tyś jest kolejna elita , z tych co to na pytanie Czym jest Holokaust odpowiadają, że to jakiś gatunek sera czy coś. C**j wie co.No i mamy takie elity proszę jak nam wyrosły. Jest czego zazdrościć.No jest. Głupek to i sen ma lepszy.I dłużej żyje niestety.

Gość gość
"gość dziś Myśliwi należą do elity a wy im zazdrościcie i dlatego tak ich szkalujecie" xxx zgadza sie należą do elity. a elita powinna świecić przykładem i prowadzic społeczeństwo, w którym elitują. tymczasem elita daje wyraźne sygnały takim zachowaniem, że elitaryzm jej służy wyłącznie do pozbycia sie wszelkich zachamowań moralnych w obliczu braku odpowiedzialnosci i bezkarności. mówienie o tym, że ktoś szkaluje eite w tym konkretnym przypadku to jak mówienie, że te zwierzęta atakuja "myśliwych"w lesie a ci sie muszą bronić. przynależność do elity nie oznacza, że mozna nagle robić to czego im złosliwie zabraniano do czasu aż sie elitą stali. to nie jest szkalowanie tylko samoobrona. tymbardziej, że elita staa sie nam od jakiegos czasu wmówic, że ludzie to też jedynie troche mądrzejsze zwierzęta a w dodatku jest problem z niekontrolowanym przyrostem liczebności populacji. rodzi sie zatem uzasadnione podejrzenie, że elita będzie chciała kontrolować tę populacje (czywiście dla jej dobra) w podobny sposób jak robi to na "polowaniach" jasniej?

Gość gość
elita stara sie również nas przekonac pod hasłami fałszywego pragmatyzmu, że okrucieństwo jest konieczne dla przetrwania. zapewne wydaje im sie, ze strzelanie do rannych na polowaniu psów trafi do przekonania zabidzonym podwładym i zrozumieją, ze trzeba takich współpracowników eliminować w imię utylitaryzmu. zastanawia mnie tylko to, ze cała ta szopka nie ma żadnego uzasadnienia. tak samo jak ich polowania. aczkolwiek nie wątpię, ze banda kształconych ewolucjonistów oburzy sie na "szkalowanie" "dzielnych" myśliwych" i ich metod o bezsensie których pisałem na początku topiku być może niezbyt jasno ze względu na wzburzenie ich głupotą

Gość gość
jeżeli elita kpi sobie z praw które sama ustanawia, epatuje bezkarnościa i twierdzi, że jej mozna a innym nie bo elitą nie są to oznacza, że planuje swoja władze oprzeć na dyktaturze udziez głupocie poddanych, do powstania której czynnie sie przykłada. krótko mówiąc elita ogłupia społeczeństwo zupełnie jak zwierzęta "na polowaniu", straszy je, robi na nie nagonke. to oznacza, że elita czuje sie na tyle mocna żeby odłożyc w kąt pozory o społecznym mandacie upoważniającym ich do sprawowania funkcji jaką sprawuje. jak ktos nie widzi, że to jest wypowiedzenie wojny to niedługo będzie brał udział w takich polowaniach jako zwierze do odstrzału.

Gość gość
oczywiście dotytyczy to tych, którzy wiedzą co i po co robia czyli prawdziwej elity. ci którzy nie maja pojęcia co sie dzieje i podnoszą krzyk o tym, że elita ma prawo bo jest elita prawdopodobnie są przeznaczeni na role kozłów ofiarnych:) i tu pojawia sie miła perspektywa a mianowicie taka, ze zachowaniem pewnych pozorów mozna do takich frajerów strzelac za przyzwoleniem elity.dlaczego? bo długofalowyn planem elit jest wprowadzenie ekoreżimu jak alternatywy dla wyczerpanej idei dualizmu polityczno ideologicznego i systemu monetarnego, który osiągnał jako oszustwo kres swoich mozliwosci. dlatego powiadam wam ludki: DASZ BÓR:) róbcie łóki i hodu do lasa:D

Gość gość
ktos musi te nowe wartosci bedące podstawa nowego systemu poliyczno społeczno filozoficznego na własnym garbie wnieść do tego lasu i zapewniam was, ze nie zrobi tego elita:D oni nie maja garbów. ja zmiła chęcią podejme się tego zadania i nawet nie będę prosił o wynagrodzenie. czuje że rola mysliwego mi sie spodoba;)

Gość gość
to najlepszy okres na złapanie dobrej fuchy;) klesie sie przebranżowuja. mamy do czynienia z totalnym burdelem koniecznym do ustalenia sie nowych wartosci. bez przesady i ostrożnie można zatem spokojnie zacząć myślec o urządzeniu sobie jakiegoś miłego lokum w sherwoodzkim lesie w sympatycznym towarzystwie ludzi o smiesznych ksywach takich jak "mały jhon, szkarłatny will, ojczulek tuck i sam skromny robin hood";)

Gość gość
ozywiście nikt nie mówi, że będzie zawsze wesóło. tak dobrze to nima. musi byc toch traumy troche agresji nią wywołnej, jakis publiczny bulwers z powodu uwięzienia bohatera i takie tam. sami kurde tu nie przyjdziecie z własnej woli, zeby mieszkac w domkach na drzewach i sie modlic do duchów lasu;) trzeba wam to zaprezentować jako lepszą alternatywe:) to kto ze mna?

Gość gość
i dam se głowe uciac, że to jest topik rekrutacyjny. jest ktos chętny na wiedzenie w przyszłości wesołego zycia w lesie kosztem tych kilku lat cwelenia w pierdlu? jeżeli tak to dajcie znac. może sie coś zorganizuje i wymyslii zeby nie trza było isc garowac a odniesie podobny skutek i spodoba sie tym na górze. liczą na waszą inwencje o ni maja co robic. cczarne msze, kult koootasa, robienie lachy rogatemu przystojniakowi z czerwonymi ślipkami;)

Gość gość
nikt? to sie piertolta. póxniej bede pobierał wpisowe w dobrach naturalnych:)

Gość gość
"gość dziś Ale ja kocham trollice w rzeczywistości są to sieroty takie co w trakcie rozmowy na żywo oglądają czubki swoich butów i skubią rąbek koszuliny te naprawdę groźne nie polują w sieci. Ty też przytul trolliczkę do serca. Miłych łowów" xxx heh. nie przesadzajcie juz z tym zdalnym sterowaniem. jedno co mnie zniecheca bardziej niż brak efektów to świadomosć bycia manipuowanym. za to moglibyście troche potrząsnąc rogiem obfitości i wyczarowac mi coś żeby mnie tak ręka nie bolała:D nie przesadzajcie z tą metodą : jak najwiecej jak najmniejszym kosztem bo w ostatecznym rozrachunku wyniesie was to wiecej. mam was uczyc? mniej psychologów i księgowych a więcej fantazji;)

Gość gość
My królowa nie mamy zwyczaju przesadzać . Ogrodem zajmuje się Huxley :-S Więc nazywają to zdalnym sterowaniem? Słyszałeś Huxley? Co za okropna nazwa don't you think? Exactly.Co tam mruczysz? Na miłość boską Huxley tak pilot jest mi niezbędny.Jak inaczej mogłabym wpływać na moje otoczenie tkwiac od dwudziestu lat w tym niewygodnym fotelu inwalidzkim :-( !!! Nie mogę nawet tego co dla innych jest proste. Wręcz instynktownie proste.Nie Huxley nie oszalałam. Very possible że nazbyt długo opierałam się szaleństwu. Ale właśnie teraz zawieziesz mnie do lasu. I should be happy.:) No cóż Huxleyu mogę Ci powiedzieć. ???Mnie również jest przykro,że musimy oddalić mędrca który miał nas nauczać...Czarodziejski flet wydał fałszywe dźwięki i zamilkł pośród głuchego rzężenia. Żadna siła nie przywróci mu uzdrowicielskiej mocy. Po prostu pękł. Złamał się....zostawimy go w ogrodzie. Może posłuży za schronienie zjawom elfom strzygom Tak właśnie należy postąpić. What do you think about it? :|:| wszystko ma swoje miejsce.Huxleyu. Jedynie niewybaczalny stan kiedy nie są na właściwym miejscu :/ słowa Huxleyu oczywiście słowa Dobrej spokojnej nocy......

Gość gość
Fantazja. Martwy jeleniu czemu nie ma w torbie fantazji?cóżeś takiego uczynił że ją w tobie zatłukli? I nie masz już jej? A kiedy jeszcze ją.miałeś w sobie,dziką wolność wiatr w nozdrzach piach z pod kopyt w radosnym tańcu w promieniach słońca w wieczornej mgle ciągnącej od mokradeł w różowym brzasku mroźnego poranka w spłoszonym rytmie serca w setkach zapachów i mnogości smaków w błysku bystrego spojrzenia w czujnym strzyżeniu uszami już wtedy..Wtedy już rodził się ponury, mroczny plan aby ci ją odebrać. Nie nie wiedziałeś o tym że tak postanowiono,że wyrok zapadł i nie ma odwołania. Może to zresztą lepiej że do końca miałeś nadzieję ufałeś w silę mięśni i własny instynkt ocalił cię setki razy. Zawiódł cię jeden raz. Zbyt cię to zaskoczyło aby bolesną świadomość przekształcić w poczucie. To przyszło potem. I czarny gęsty ból. Wyłeś w przestrzeń w której nie ma niczego,żadnej litości i żadnego wyzwolenia. Trwało to nieskończoność. Bo tak postanowiono. Nie miałeś prawa zrobić nic. Odebrano ci nawet tyle,to na co się zgodzili to na twoje cierpienia.Nie chcieli żebyś żył a teraz kiedy jesteś martwym nie chcą cię tym bardziej. Bo nie ma w tobie fantazji.Jest martwy kicz. Przeraźliwy pusty wyraz szklanych oczu. I trociny. Pakuły podtrzymujące pergaminowy zewłok. Żebyś choć troszkę przypominał siebie samego. Ale nie ma w tobie fantazji. Nie podobasz się nie jesteś atrakcyjny, nie pasujesz do listy życzeń. Taki jaki jesteś nieprawdziwy. Nigdy nie zadowolił byś ludzi. Bo ich się nie da zadowolić. Za to na pewno łatwo im przeszkadzać Złożyłeś swoją ofiarę i nie skladaj kolejnej. To twoja prywatna zemsta. Jesteś martwy. Nie musisz juz schlebiać niczyim zachciankom.

Gość gość
Generale nie tylko Wam wolno urżnąć się z rozpaczy i całą noc wypisywać co tam ślina na język przyniesie. Inni też mają ten przywilej. A Wy kapralu już nie błaznujcie. Nie błaznujcie . Jesteście na giełdzie kłamstwa :P i bez takich mi tu, wycieczek.

Gość gość
Gośka dziewczyno ty się normalnie staczasz:D Znowu cię posrało;-)

Gość gość
O ja pdle. Partyzanci :-o