Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilakik85

Wieczór kawalerski a noworodek

Polecane posty

Gość lilakik85

Mam takie pytanie: Co sądzicie o mężczyźnie , który zostawia w domu żonę w połogu z 2 tygodniowym dzieckiem(pierwszym) i udaję się na 3 dni nad jezioro na wieczór kawalerski kolegi?? Mój maż się właśnie wybiera za tydzień i nie wiem co o tym myśleć i jak się w tej sytuacji zachować.

Gość gość
Myślę że wybrałaś sobie byle kogo za męża i ojca swoich dzieci więc masz, o tobie też to dużo świadczy. Nie uwierze, że powiesz, że na codzień to odpowiedzialny i opiekunczy mężczyzna

Gość lilakik85
Nie chodzi jaki jest na codzień tylko o tą jedną sytuację. Gdy bym powiedziała ;nie jedź; by nie jechał ale nie wiem czy tak zrobić, to jego najlepszy kolega a ja zostaje w domu rodziców więc opiekę mam i sama nie jestem.

Gość gość
No wieczor to wieczor, ale jednak przykro tym bardziej, ze małe dziecko, połóg, wiadomo kobieta po ciąży nie zawsze jest w stanie wszystko ogarnąć, ja bym sie nie zgodziła, i bym mu to powiedziała, że wolałabyś zeby został, powinien zrozumieć, a jesli nie to ... :O

Gość gość
To zmienia postać rzeczy.. ale nie wiem, czy ja bym sie zgodziła, znając mnie to pewnie nie, i nie daltego, ze chcialabym go uwiązać na smyczy tylko po prostu, bo potrzebowałabym pewnie wsparcia OD NIEGO.

Gość lilakik85
Chciała bym,żeby sam z siebie został. Boję się , że gdy mu zabronię to wkońcu zacznie mnie zdradzać albo coś. Tym bardziej, że teraz wyglądam jak wyglądam po porodzie sn, dochodzi brak sexu.

Gość gość
Idiotki, jeden wieczor nie wytrzymacie bez faceta??? Wez go wogole przywiaz do kaloryfera i wydlub mu oczy zeby nie patrzyl na inne. Bo noworodek

Gość lilakik85
Doczytaj zanim skomentujesz, 3 dni czyli 2 noce.

Gość gość
Boję się , że gdy mu zabronię to wkońcu zacznie mnie zdradzać albo coś. xxx a ja myślę, że jak mu pozwolisz jechać to zacznie cię zdradzać

Gość gość
Mój mężczyzna nigdy tak by się nie zachował,miał proponowane grille,popijawy itp. zostawał ze mną ,a teraz dziecko ma 2 latka zostawiamy u babci na weekend i odbijamy sobie :) Mąż -prostak i egoista współczuje ci