Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ! Poradźcie mi jaki balsam najładniej pachnie !!

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej żeby były to jakieś owoce, vanilia.. coś takiego. :) Zeby długo sie utrzymywał na skórze był niedrogi i łatwodostępny typu NATURA, ROSSMANN, bo nie mam zawiele czasu żeby chodzić po ''osiedlowych'' drogeriach. :)

Gość gość
nie sposób doradzic ,bo coś co dla mnie pachnie obłędnie,dla Ciebie może smierdzieć ,po prostu.

Gość gość
Jeden Dove jest przecudowny. Kolor chyba zielony, jakies mango czy inny owoc ale moj facet go uwielbia. Kolezanka tez kiedys wyczula i poleciala kupic

Gość gość
No ale ja pytam według Was, jaki najładniejszy, najtrwalszy.. i ogólnodostępny, miałam malinke z YVES ROCHER, ale już mi sie ''przejadła '' :)

Gość gość
nivea happy time

Gość gość
w grudniu trafilysmy przez przypadek z corka na kosmetyki I love, sa genialne, pieknie pachna, sa geste i bardzo wydajne a zapach zostaje na caly dzien. Wiem, ze I love sa dostepne w Pl w Douglas. Polecam sprobowac :-)

Gość gość
Strona mi nie wchodzi ale sprawdzilam i to ten ogorek i zielona herbata. Wiele balsamow testowalam ale ten jest nr 1

Gość gość
soap and glory

Gość gość
wszystkie serie z The Body Shop intensywnie pachna , dlugo sie utrzymuja i sa wydajne, polecam tez pomaranczowy biotherm , subtelny mandarynkowy zapach

Gość autorkategotopiku
z bodyshop są piękne, to fakt, mialam mgielke waniliową, cudna :) Ale niestety drogie kosmetyki, dysponuje kwotą do 20-25 zł i niestety tym sie musze zadowolić ze względu na wydatki. ;)

Gość gość
Autorko, w takim razie koniecznie sprawdź zapachy masełek Perfecta SPA, polecam Pinacoladę i Lody Melba oraz Lets Celebrate Sunrise (granat z pomarańczą) i Cosmo (żurawina) :) Są świetne, wydajne, niedrogie max 20 zł, dobrze nawilżają i baaardzo długo pachną.

Gość gość
Ja z 13.25 PS Powinny być w Rossmannie lub Naturze, na pewno są w marketach i Super Pharm.

Gość gość
A to balsam jest po to, żeby ładnie pachnieć czy żeby dobrze skórę nawilżał i miał dobry skład? ;/