Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spędziłam dziś upojny dzień w ramionach

Polecane posty

Gość gość

najukochańszej wolności:) Najpierw wstałam o 10:) Potem zjadłam śniadanie w łóżku:) Następnie ubrałam się ładnie, wsiadłam w furę i 10 min później siedziałam już w ogródku kawiarnianym w uroczym zakątku mojego miasta:) Następnie po 15minutach wyruszyłam na zakupy w galerii kupiłam śliczny strój kąpielowy a następnie 15min. później pływałam w aquaparku-po kąpielach udałam się na dalesze zakupy:) A teraz jestem w domu i odpoczywam:)

Gość gość
fajnie... a ja dziś od rana się obżeram bo mam na to ochotę, siedzę w domu i oddaję się błogiemu lenistwu bo mogę :P nie muszę się malować, czesać i stroić.. stary wygodny dres i jestem na luuuzie :P

Gość gość
18:31 ja się wczoraj obżerałam:D ha ha ha LODAMI!:D Zjadłam ich ze 20 chyba i schudłam 1kg bo się ważyłam!:D Właśnie sobie przywiozłam następną działkę lodów i zaraz będę się dalej odchudzać:D! ha ha ha

Moje dzieci na kilka dni wyjechały i postanowiłam że przez ten czas będę żyła jak w Dynastii. Rano -ale tak bez przesady-tak około 15stej pływanie:))) Potem jakieś zakupy :)))) A potem lenistwo i ewentualnie wieczorne wyjście:)))))