Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekawa co o tym sadzic

Czy to moze byc to?

Polecane posty

Gość Jestem ciekawa co o tym sadzic

Dobry wieczór, domyślam sie, ze takie tematy na forum mogły byc poruszane juz setki razy, aczkolwiek mnie interesuje kontakt z dziewczętami i kobietami, ktore podobnie jak ja zaszły w ciąże. Ja co prawda jeszcze nie wiem czy to juz to, ale chciałam sie poradzić. Właściwie wielce prawdopodobne jest, ze to tylko autosugestia, ale nigdy wczesniej sie tak nie czułam. Juz przechodzę do rzeczy. Mam 28/29 dniowe regularne cykle. Mam 22 lata. W tym miesiącu dni płodne miałam według kalendarza od 3 lipca do dzisiaj. W środe miedzy mną, a moim narzeczonym doszło do zbliżenia, ale wytrysk nie miał miejsca we mnie. Wczesniej pojawiał sie preejalulat i należy dodać, ze mogło sie tak zdarzyć i tym razem. Wtrysk nastąpił na zewnątrz, aczkolwiek na moje narządy rodne. Od środy do dzis minęły 3 dni, ja jestem juz po owulacji (znam swój śluz), a dzis strasznie zaczął mnie kłuć jajnik, rownież piersi mam bardziej nabrzmiałe. Ani nie staramy sie o dziecko, ani nie boimy ciąży, wiec nie ma tu jakiejś obawy. Nurtuje mnie tylko to czy przed spodziewana @, która u mnie powinna nadejść za 10 dni sa możliwe jakiekolwiek przeczucia. Chce mi sie spać i często kiepsko sie czuje. Czy któraś z Was miała podobne objawy ciąży? Dodam jeszcze, ze na pewno nie mam infekcji żadnej, a mam biała, wodnista wydzielinę, która potrafi zamoczyć całe majtki, do tego dochodzi czasem pieczenie (na pewno nie jest to infekcja), gdzieś przeczytałam, ze pieczenie w pochwie moze nastepowac rownież na początku ciąży i nie musi świadczyć o chorobie. Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach :-) pozdrawiam!

Gość gośćania
wiesz co..za duzo sobie wmawiasz po pierwsze objawy ciazy tak wczesnie nie wystepuja ledwo doszło do ewentualnego zagnieżdżenia skoro w srode miałas stosunek po drugie skoro jednak masz wzmożoną wydzieline z pochwy i pieczenie-raczej możliwe, że złapałaś infekcje grzybiczna- w lato cz esto sie zdarza i zalecam wizyte u ginekologa, a wykluczyć sama raczej nie możesz, chyba że jesteś ginekologiem i masz wiedze fachowa na ten temat po trzecie to że chce ci się spać i kiepsko się czujesz też nic nie oznacza- wiele osób nie w ciaży również ma takie odczucia, ja sie tak czułam w ciąży ale w 2-3 miesiacu i później a nie 3 dni po zapłodnieniu?! ludzie...niedługo godzine po stosunku bedziecie sobie wkręcać objawy ciąży jednym słowem czekaj na date miesiaczki i nie swiruj bo to juz sie robi przerazajace, najpierw panikujace dziewczyny bo im sie spoznia okres 1 dzien, pozniej panikujace dziewczyny na kilka dni przed miesiaczka, teraz panikujace dziewczyny 3 dni po stosunku:/

Gość gość
Nie jestes w ciazy.

Gość gość
Z reszta sama sie o tym zaraz przekonasz

Gość gość
Czy ja panikuje? :-) Zapytałam tylko czy sa na forum takie dziewczyny, a wiem, ze zdarzają sie ciąże przy stosunku przerywanym :-) Proszę czytać ze zrozumieniem. Niczego przeciez sobie nie wmawiam :-) Napisałam, ze to prawdopodobnie autosugestia. Poza tym, z forum i tak sie nie dowiem czy w ciąży jestem czy nie, dlatego chciałam sie dowiedzieć, czy sa tu dziewczyny, ktore wpadły w ten sposób :-) To wszystko.

Gość gość
oczywiście że nie jesteś w ciąży. Ale sobie wymyśliłaś , nie ma tak wczesnych objawów

Gość gość
Moze i tak, aczkolwiek w Internecie mnóstwo jest kobiet wypowiadających sie o objawach ciąży przed spodziewana @, sa przeciez nawet osobne watki :-) Dlatego dziewczyna pyta. Nauczcie sie czytać.

Gość gość
naucz się myśleć :)

Gość gość
Mnostwo to jest glupich idiotek ktore sobie ciaze wmaeiaja. Powiedz mu zeby ci tego dzieciaka sprawil a nie... Na co liczysz

Gość gość
no właśnie z daleka wieje nadzieją że może cudownym trafem załapała.... niestety moja droga, tu jest szansa jedna na milion hehehe

Gość gość
Przeciez przy stosunku przerywanym często sie w ciąże zachodzi. Ja miałam takie same objawy jak Ty przy implantacji. Jak bedzie Ci sie okres spóźniał to rób test :)

Gość gość
ta jasne, autorka prowadzi dialog sama ze sobą to dopiero jest desperacja na dzieciaka... buahaha

Gość gość
O nic nie można zapytać :-) Dziękuje życzliwym i temat uważam za zamknięty :-) Dowiedziałam sie na innym forum.

Gość gość
dowiedziałaś się czego? ze ejstes w ciazy lub nie:) to ja poprosze linka bo pewnie wychodzi to taniej niz test i tez chce na przyszłosc wiedziec prawda jest taka że moze nie panikujesz ale wkręcasz sobie za wczasu-zaraz obserwujesz objawy, normalnie w trakcie cyklu nie zwraca się na takie rzeczy uwage-jezeli sie zwraca znaczy ze albo bardzo chcesz zajsc albo bardzo nie chcesz co do samego stosunku przerywanego-wiadomym jest ze to sredniowieczna metoda antykoncepcyjna i ze nie działa wiec niepotrzebnie twój chłop sie stresuje wyciaganiem za wczasu-rownie dobrze moze skonczyc w srodku

Gość gość
jasne że można zapytać, ale niech to będzie sensowne pytanie bo wybacz ale 3 dni po stosunku to niby co ty możesz wiedziec o tym czy doszło do zapłodnienia czy nie? masz standardowe objawy wskazujace na milion rzeczy, równie dobrze na grzybice pochwy, jak i inna infekcje jak i ciaze- jest stanowczo za wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzić zmeczenie, sennosc wystepuje nie tylko w ciazy-miałam je zarówno w ciazy jak i nie w ciazy wiec to tez na nic nie wskazuje z twojego wpisu wieje nadzieja- nie oszukuj sie sama:) zycze ci zebys była w ciazy ale uwierz mi troche szczerosci samej ze soba nie zaszkodzi, na prawde zadna kobieta nie starajaca sie o dziecko lub nie obawiajaca sie tego ze jest w ciazy nie zwraca uwage na jakiekolwiek swoje objawy 3 dni po stosunku-to nie ejst normalne i swiadczy o tym ze nie jest to dla ciebie obojetne

Gość gość
Chcesz złapać faceta na dziecko i tyle...

Gość gość
Autorko, co ty piszesz? Masz duża ilość białej, wodnistej wydzieliny, pieczenie, a piszesz ze nie jest to infekcja NAPEWNO???a skąd ty to wiesz???

Gość gość
To nie infekcja bo to ciążą. Pewne objawy 3 dni po stosunku. Ja pierdziele...