Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petter

OSZKAA CHYBA SIĘ W TOBIE ZAUROCZYŁEM

Polecane posty

Hahaha tak jestem gruba i brzydka wiec nie ma sensu to mnie rozbawiles haha

Gość petter
nie no, chyba nie masz mi za złe? w internecie to nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Strace dużo czasu na zdobywanie cie, a potem sie okaże że nie byłaś tego warta, także wiesz... zatem kulturalnie podziękuje, szukaj innego frajera

Gość gość
Intuicja kobieca ;)

Mozna tak powiedziec to bylo zbyt piekne by moglo byc prawdziwe nie ma takich milosci :)

Gość gość
ale ty ją sam wyzywałeś przychlaście, mam ci przypomnieć twoje tematy które wypisywałeś? zaraz moge podać linki do nich, chcesz? znalazł sie aniołek 24 lata :o ty jesteś najgorszą gnidą akurat

Gość gość
Miłość to będzie jak będę chodził po plaży o zachodzie słońca a Ty wtulona i zakochana we mnie :P spadam już bo nie mogę się rozstać z Tobą Oszkaa :D cześć ^^

Co to ma za znaczenie czy to pijak czy barłos czy wielbiciel wazne ze dobrze nam sie pisze a ty wracaj do Ołowka

byla kiedys taka piosenka duchu - kochanie. bardzo do mnie przemawia, ale wiekszosc lasek tego nie lapie bo albo chca sie tylko zenic albo tylko bzykac....

Ja mieszkam w bloku a rodzice w domu ale malo maja owocow w ogrodzie wiecej jest kwiatow i krzewow

Gość gość
Okazuje się że cwelem to jesteś ty prawik bo zostałeś na lodzie :D zresztą sie nie dziwię, przecież ty nawet sie wypowiadać nie potrafisz, prostak z Ciebie i cham. Takim zachowaniem chcesz zaimponować kobiecie? :o Ucz się lepiej od smakosza czy zbereznika jak rozmawiać z kobietą bo widać że masz zerowe doświadczenie, a twoje wiejskopatologiczne pochodzenie dodatkowo obniża poziom twoich wypowiedzi, które według Ciebie są całkiem normalne :o

to ja chyba starej daty jestem bo wole po prostu zadzwonic albo napisac esa nawet do ludzi z kafe ;)

Gość gość
zbereźnik ile ty już masz na karku? a co do prawika to szkoda gada gadać, zero kultury ma ten człowiek, zwykły cham ze wsi wypuszczony do tego sfrustrowany i agresywny

Gość gość
I ty podrywasz Oszke przecież ona ma 25 lat.

Gość gość
:)

nawet nie wiedzialem ;) ale prawda jest taka ze ja zakochany jestem :P i co ciekawe ona ma 21 lat :D kurde co rok mlodsze mi sie trafiaja :P

Gość gość
Oszkaa, ja poproszę o twoje fotki. Mogą być bez twarz :) ignisX1995@wp.pl

Gość petter
Witam ponownie!:-) Oszkaa jesteś?......Kilka dygresji... Po pierwsze - moja aktywność na Kafe skończyła się z chwilą pożegnania a więc o 10.51,zatem wszystkie wpisy sygnowane moim nickiem to płytkie podszywy...:-( Po drugie- poziom intelektualny niektórych uczestników dyskusji, delikatnie mówiąc rynsztokowy. Dobija to, że próbują Ciebie moja droga,osobę o trzy poziomy ponad nimi,wciągnąć w ich karczemne konwersacje....:-( Wreszcie po trzecie, ale za to najważniejsze....dobrze , że jesteś!!!:-)

Gość petter
:-)