Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panihilary

moda dla dziewczynki 12rż

Polecane posty

Gość panihilary

hej niestety nie znam się na modzie dla młodych panienek a chciałabym kupić coś letniego co się spodoba. ma też młodszą siostrę i chyba też wypada zanieść coś cokolwiek wiec dobrze by było żeby to była firma dla małych dzieci ubrankowa i takich 12 też

Gość Stokrotka999
Proszę bardzo, ubranka są porządnie wykonane, ja kupuję z tej firmy na prezenty bo nie są najtańsze ale ubranka dla dzieci w ogóle nie są tanie choć mocno kładą nacisk na jakość wykonania. A sklep odkryłam niedawno, zamawiałam już pierwszy raz i wszystko grało :) http://makowapanienka.com/sukienki/sukienka-letnia-152-mayoral-mayoral-2703.html#/wzrost-152

Gość lidzbark
ja u nich kupiłam spodenki śliczne plażowe, pojechaliśmy na wakację za granicę i dzieci było widać jak sie pocą wiercą kręcą itp a one się sprawdzały idealnie. Mój synek ma bardzo jasną skórę delikatną, więc filtry uv zawarte w tkaninie też są w cenie!

Gość gość
Ja mam córkę prawie 12 letnia i zapewniam Cię, że w tym wieku nie nosi się już koników pony itp. Zależy ile ma wzrostu. Jeżeli obydwie maja mieć ubrania tej samej firmy to polecam: h&m, reserved, c&a, reporter young.

Gość gość
dla nastolatki to juz mini, leginsy, stringi, bikini, obcisle koszulki z dekoltem. Zobaczcie sobie jaka jest teraz moda a po za tym to kobiety i nie wolno ograniczac kobiet to ich wybor.