Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmslz

Czy przestal mnie kochac

Polecane posty

Gość gośćmslz

Jestesmy ze Soba juz ponad rok od jakiegoś czasu mieszkamy razem. Na początku był facetem o jakim tylko niektóre kobiety sobie mogą pomarzyć( w tym ja teraz tez ). Kochalismy się dość często, pomagał mi w niektórych pracach domowych a teraz cały mi dniami siedzi przed komputerem również wieczorem na moje wczorajsze pytanie czy woli siedzieć przed komputerem niż poleżeć ze mną odpowiedział że nie powinnam się dziwic. Odmowilam mu sexu parę dni temu a to dlatego ze on okazuje mi czułość tylko gdy ma ochotę a jak już jest po wszystkim odwraca się i nawet nie daje się przytulić odpychajac mnie. Czy on przestał mnie kochac

Gość gośćwkość
Znudziłaś mu się. Kiedy o Ciebie walczył by zdobyć, to stawał na głowie. Teraz już Ciebie ma i nie musitego robić, bo jest pewny, że jesteś jego przedmiotem jak np. kupiona maszynka do golenia. Lepiej coś z tym spróbuj zrobić, może poadoruj innego faceta przy nim żeby dotarło do niego, że możesz zainteresować się innym jak on nie będzie interesował się Tobą.

Gość gość
to raczej głupia rada, ja bym cię olał gdybyś się mizdrzyła do innego faceta

Gość gość
Jakies gierki z podrywaniem innego sa bez sensu i zenujace.Lepiej chyba porozmawiac.Najpierw sobie przemysl,przygotuj sie,zeby to byla rzeczowa rozmowa bez wyrzutow placzu i nieokreslonych pretensji.Pytaj o sprawy podstawowe.Czy chce byc z toba czy kocha czy ma jakis problem co jest nie tak.Potem powiedz co dla ciebie jesy nie tak ,np. ten brak czulosci.Powifz,ze nie masz ochoty ani czasu na byle jaki zwiazek i jesli jest z toba tylko zeby miec seks bez wysilku to lepiej sie rozstac.Ja tak uwazam przynajmniej;-).Ty moze wolisz zebrac o milosc.Ty wybierasz...