wiwi52 0 Napisano Lipiec 12, 2015 Czy ktoś mógły mi polecić salon w Krakowie gdzie dobrze robią makijaż permanentny . Mam duże ubytki na brwiach i chciałabym to uzupełnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2015 A jesteś zainteresowany jakim makijażem ? Ja miałam robione w Salonie Odrodzenie kreski i brwi. Jestem bardzo zadowolona. Koleżanka mi ich poleciała a dodatkowo poczytałam sobie opinie o nich. Polecam Ci makijaz permanentny bo to wielka wygoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiwi52 Napisano Lipiec 13, 2015 Chciałabym zrobić makijaż permanentny na brwi bo mam duże ubytki. Czy mogłabym dostać adres tego salonu .Serdecznie dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2015 Możesz zgłosić się do P. Deviron, zadzwoń i umów się na termin – 530 530 256. Pani wykonuje makijaż w kilku salonach w Krakowie ale możesz też umówić się w domu. Pracę dostępne są na facebooku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inka1275 Napisano Lipiec 21, 2015 A nie myślałaś raczej o dobrych kosmetykach do stylizacji brwi? Moim zdaniem to lepsza opcja. Są nawet specjalne szablony do brwi ułatwiające uzyskanie odpowiedniego kształtu: puderek.com.pl/do-brwi/885-ardell-brow-perfection-stencils-szablony-do-brwi.html . Moim zdaniem prezentuje się to znacznie lepiej niż makijaż permanentny. No ale wiadomo, wszystko to kwestia gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2015 wiem po sobie, że czasem takie kosmetyki to za mało :( nie znaczy to, ze nie warto próbować, po prostu różnie bywa... u mnie skończyło sie na tym, ze robiony był właśnie makijaż permanentny brwi (w Gliwicach) metodą piórkową, w sumie b. naturalnie to wygląda, podrzucam info, gdzie sporo wyjaśniają jak taki zabieg przebiega - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny/makijaz-permanentny-brwi.html (właśnie u nich miałm robione) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiwi52 Napisano Lipiec 29, 2015 Dziękuję za informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Ja robiłam sobie rekonstrukcję brwi u pani Magdy Lepuckiej. Bardzo fachowe podejście i super efekt. Tutaj możecie sobie zobaczyć jej prace: https://www.facebook.com/Mikrobladingkrakow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Margoteq Napisano Czerwiec 18, 2018 Ja tez z czystym sumieniem polecam Patrycje Deviron. Szukalam kogos kto uratuje moje brwi- Troche czytalam opinii w internecie (ale jest tutaj tyle szeptanego marketingu, ze ciezko wylowic cos prawdziwego) Ale zdecydowalam sie dopiero jak polecila mi "zywa osoba":P a brwi miala bardzo ladne i to juz po jakims czasie po zabiegu- ani nie wybarwione ani nie wygladaja sztucznie. ekstra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bozenalewandowska01 Napisano Czerwiec 22, 2018 Ja mogę polecić gabinet komsmetologii i medycyny estetycznej na Krowoderskich Zuchów. Robiłam tam makijaż permanentny brwi i jestem zadowolona z efektów - brwi wyglądają bardzo naturalnie, są estetycznie zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mryczka Napisano Lipiec 2, 2018 Ja tak jak inni polecę ci Patrycję Deviron, świetna jest naprawdę :D zrobiła mi makijaż permanentny brwi i jestem naprawdę przeszczęsliwa. https://www.miu.com.pl/ tutaj masz jej stronę, możesz zobaczyć efekty pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2018 Żeby być zadowolonym z makijażu permanentnego trzeba się naprawdę "przyłożyć" do szukania salonu, na http://www.sztuka-makijazu.pl/jak-uniknac-efekty-niebieskich-brwi-makijaz-permanentny/ dowiecie się jak uniknąć efektu niebieskich brwi, a ponadto na co zwrócić uwagę wybierając salon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2018 Polecam Patrycję Deviron :) Perfekcyjnie wykonuje permanentny :) Sprawdź na jej stronie https://www.miu.com.pl/makijaz-permanentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Luty 18, 2019 Zgadzam się z moimi przedmówczyniami, Pani Patrycja Deviron jest najlepsza! Bardzo profesjonalnie wykonuje makijaż, ma super ceny jak na krakowski rynek i super podejście, zdarzyło mi się nawet robić makijaż w niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Luty 27, 2019 Podpisuję się pod pozostałym i opiniami- Pani Patrycja zrobi Ci to najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maja Napisano Marzec 24, 2019 Zgadzam się, Patrycja najlepsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Napisano Maj 5, 2019 Zrobiłam sobie brwi w gabinecie na Ruczaju i muszę przyznać,że nie spodziewałam się aż takiego efektu, Pani Małgorzata robi cuda, kolor kształt pełen profesjonalizm. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Maj 19, 2019 MIU tylko i wyłącznie. Pani Patrycja jest cudotwórczynią! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Napisano Czerwiec 19, 2019 Nie pamietam nazwiska ale chyba Patrycja sie dziewczyna nazywala, ma salon na limanowskiego. Robilam rok temu u niej brwi i super wygladaly bo naturlanie a nie chamska krecha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość quszla91 Napisano Lipiec 29, 2019 Dnia 19.06.2019 o 08:32, Gość Gosia napisał: Nie pamietam nazwiska ale chyba Patrycja sie dziewczyna nazywala, ma salon na limanowskiego. Robilam rok temu u niej brwi i super wygladaly bo naturlanie a nie chamska krecha. Ta Pani to wlasnie MIU Patrycja Deviron Makijaż permanentny :) Ja robilam u niej permanent ust i jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wendy Zawilska 1 Napisano Październik 11, 2020 najlepiej robią makijaż w miu na limanowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiakop 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Zdecydowanie Pani Patrycja z Miu. Bardzo sobie ją cenie za profesjonalizm, wiedzę a także miłą atmosferę w salonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna_anna07 0 Napisano Wrzesień 23, 2021 niezmiennie Pani Patrycja Z MIU jest mistrzynią w Krakowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach